Kemal Koçer
Sessiz
aynen öyle abi, ustanın da akıllısını denk getirmek lazımNormal bir durum değil, usta da sağlam sallamış. Elektrik sisteminde sorun yoksa, beyin kaynaklı olabilir.
aynen öyle abi, ustanın da akıllısını denk getirmek lazımNormal bir durum değil, usta da sağlam sallamış. Elektrik sisteminde sorun yoksa, beyin kaynaklı olabilir.
Merhaba Hasan Bey,Durum düzeldi mi son durum nedir ?
Sanırım bizim araçlarda kronik, bu problem var iken torpido altına tıklatırsanız, gelir.Evet aynı problem sanırım,
Kısaları yakınca gösterge ve parklar yanmıyor farlar yanıyor,bazen yanıyor sonra gidiyor bazende tam tersi , torpido alt kısıma hafif vurunca yanıyor
2004 Mazda 3 araç
Nerede yaptırdınız sanırım Mazda ustası biri bu sorunu biliyordur,
Ve daha önce aynı durumla mutlaka karşı karşıya gelmiştir
Rica ederim,Çok teşekkür ederim,
Ben İstanbul'dayım araştırma yapacağım,
eğer lehimleri tek seferde tuttururlarsa 1,5 saat filan sürüyor. bizim sigorta tablaları diğer araçlara göre farklıymış. iki kat filan bişey dedi usta.Kemal bey bu işlem uzun süren bir işlemi
Geçmil olsunBu sorunu ben de yaşıyorum.
Gece yolculuğu sırasında bir anda gösterge ışıkları sönüyor, ama farlar yanmaya devam ediyor. Sonra farkettim gösterge ışıkları ile birlikte park lambaları da sönüyor, yani gece arkadan gelen beni farketmekte zorlanıyor.
Çok sinir bozucu bir durum.
Konu içerisinde iki arkadaşımızın sorunu ile aynı belirtileri yazmışsınız, çözümü büyük ihtimalle sigorta kutusunun elden geçmesi... İşlem yapıldıktan sonra, bütün donanımları kontrol etmekte büyük fayda var.Çözüm için sigortaları değiştirdim, sigorta kutusunu oksit çözücü ile temizledim.
Düzelmeyince far anahtarında arıza var diye düşündüm, ama yeni silecek kolu da sorunu çözmedi.
Şimdi sıra sigorta kutusunu tamir etmeye geldi. Bakalım ne olacak.
Küllük ve torpido ampüllerini değiştirdiniz mi ?Çözüm için sigortaları değiştirdim, sigorta kutusunu oksit çözücü ile temizledim.
Düzelmeyince far anahtarında arıza var diye düşündüm, ama yeni silecek kolu da sorunu çözmedi.
Şimdi sıra sigorta kutusunu tamir etmeye geldi. Bakalım ne olacak.
Değiştirmedim, çünkü küllük ve torpido ampulü sorunu olanlar ikaz sesiyle karşılaşıyormuş, yani farlar açıkken kapıyı açınca çalan ikaz kesikli olarak ötüyor.Küllük ve torpido ampüllerini değiştirdiniz mi ?
çözümü büyük ihtimalle sigorta kutusunun elden geçmesi...
Geçmiş olsun, bilgilendirme için teşekkürler.Bugün konuyla ilgili elektrik ustama gittim. Sorunun sigorta kutusunun arkasındaki kablolardan kaynaklandığını ve tamiratını yaptığını söyledi. Bakalım zamanla omarımın işe yarayıp yaramadığını göreceğiz.
Saygılar herkese.