Pagani Huayra Casusların Kadrajlarından Kaçamadı

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
Geçtiğimiz günlerde kamuflajlı bir Pagani Huayra casusların kadrajlarından kaçamadı. Olası bir Özel Seri otomobili olacak olan bu Huayra gerek görsel gerek de teknik ve performansal geliştirmeler içerebilir.
Ağır kamuflaja rağmen otomobilde yeşil fren kaliperlerini kolayca görebiliyoruz. Ön difüzördeki karbon malzemenin otomobilin yan ve arka taraflarda da devam ettiği, buna ek olarak ufak da olsa farklı bir tampon tasarımının yapıldığı aşikar.

İlginç olan ise otomobilin üzerindeki QR kodlar. Bilindiği gibi QR kodlar cep telefonlarımız üzerinden okunarak markanın web sitesinde ürüne ait detaylı bilgileri göstermekte bir aracı işlevini görmekte. Bu Huayra’daki QR kodları okuttuğumuz zaman Pagani’nin sitesinde kamuflajlı Huayra ilgili birkaç video yüklendiğini fark ettik.

Son dedikodulardan gelen bilgiler ise bu versiyondan sadece 20 adet üretilecek olması ve 2.5 milyon Euroluk fiyat etiketine sahip olması. Standart Huayra, AMG’nin 6.0 litrelik çift turbolu bir motordan gücünü alıyor. 730 beygir ve 1000 Nm tork üreten bu motor, kamuflajlı Huayra ile daha da güçlenecek. Pagani ayrıca Huayra Roadster üzerinde de çalışmakta. 2016 yılında yollarda görebileceğimiz Huayra Roadster hakkında ne yazık ki detaylı bir bilgi yok.


4nmGZ9.jpg

lmgL1U.jpg

WZis2B.jpg
 

Üst Alt