Dokuz üreticiden üçü soyadını koymamış ortaya... Mazda, Subaru, Mitsubishi...
Dokuz üreticiden üçü soyadını koymamış ortaya... Mazda, Subaru, Mitsubishi...
Arabamıza, her şey sığsın, geniş olsun isteriz ama sw kasa araca hep mesafeli dururuz... Ortadoğu, iki yüzlülüğü...Passat'ın 7. neslinin gelişiyle birlikte VW, sedan gövde tipinden vazgeçip wagonu elinde tutmaya karar verdi. Yeni Passat Variant önceki nesilden 15cm, ilk nesilden ise 73cm daha uzun.
Ekli dosyayı görüntüle 67229
Tüplü televizyonlar hâlâ varsa yeryüzünde, içten yanmalı motorlar da rahatlıkla 50 yıl daha olacaktır.İngiltere başbakanı, benzinli ve dizel otomobil satış yasağını 2035 yılına kadar ertelemiş.
50 yılı bilmem de nerden baksan 30 yılı varTüplü televizyonlar hâlâ varsa yeryüzünde, içten yanmalı motorlar da rahatlıkla 50 yıl daha olacaktır.
Maserati daha hoş geldi bana.Aston Martin DB12 mi, Maserati Granturismo mu?
DB12: 4.0l/671hp/1788kg/0-100 3,5sn/Max hız 325km
Granturismo: 3.0l/542hp/1795kg/0-100 3,5sn/Max hız 320km
Ekli dosyayı görüntüle 67277Ekli dosyayı görüntüle 67278Ekli dosyayı görüntüle 67279Ekli dosyayı görüntüle 67280
Honda'nın yeni hibrit SUV modeli ZR-V, haftaya 2 milyon 625 bin TL'ye Türkiye’de satışa sunulacak.
Yurtdışında HR-V ve CR-V arasında C-SUV olarak konumlandırılan model Türkiye'de ise D-SUV olarak geçiyor.
ZR-V e:HEV’de yüzde yüz hibrit sistemini besleyen 2.0 litre benzinli motor bulunurken, CR-V'de 1.5 lt benzinli yer alıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 67296
Ekli dosyayı görüntüle 67295
Ekli dosyayı görüntüle 67297
Ekli dosyayı görüntüle 67298
Bende diyorum niye Zibil gibi yollarda çeri var...
Dünyanın otomotiv baronları birleşip bu Çin'le nasıl baş edeceğiz diye görüşmeye başlamışlardır çoktan. Elektrikli yangınına körükle gittiklerine bin pişman olduklarına eminim. Yakında içten yanmalı motorlar için kullanım sürelerini İngiltere gibi bir çok ülkenin uzatacağını düşünüyorum.Bende diyorum niye Zibil gibi yollarda çeri var...