Tekrar mı?Audi A6 Avant E-Tron konsepti, sizi tekrar vagonlarla aşık etmek istiyor.
Ekli dosyayı görüntüle 61208Ekli dosyayı görüntüle 61209Ekli dosyayı görüntüle 61210Ekli dosyayı görüntüle 61211
Wagon aşkım hiç bitmedi ki...
Tekrar mı?Audi A6 Avant E-Tron konsepti, sizi tekrar vagonlarla aşık etmek istiyor.
Ekli dosyayı görüntüle 61208Ekli dosyayı görüntüle 61209Ekli dosyayı görüntüle 61210Ekli dosyayı görüntüle 61211
Vay anasını sayın seyirciler.Volvo'nun bünyesindeki yüksek performanslı elektrikli otomobil markası Polestar'ın O₂ isimli roadster konsepti.
Geleceğin bu üstü açık spor otomobilinin arka koltuğunda aracı 90 km hızda takip eden drone var.
Mazda böyle bir drone olan konsept için patent almıştı, paylaşmıştım ama bulamadım, otomotiv teknolojisi farklı bir yere gidiyor.
Ekli dosyayı görüntüle 61212Ekli dosyayı görüntüle 61213Ekli dosyayı görüntüle 61214Ekli dosyayı görüntüle 61215
Niye takip ediyor, o da arabada gitsinVolvo'nun bünyesindeki yüksek performanslı elektrikli otomobil markası Polestar'ın O₂ isimli roadster konsepti.
Geleceğin bu üstü açık spor otomobilinin arka koltuğunda aracı 90 km hızda takip eden drone var.
Mazda böyle bir drone olan konsept için patent almıştı, paylaşmıştım ama bulamadım, otomotiv teknolojisi farklı bir yere gidiyor.
Ekli dosyayı görüntüle 61212Ekli dosyayı görüntüle 61213Ekli dosyayı görüntüle 61214Ekli dosyayı görüntüle 61215
Araç içi paylaşımları sosyal medyada demode olmuştur hocam... Daha yeni ve daha da gereksiz şeyler bulmak lazım.Niye takip ediyor, o da arabada gitsin
Renault tepkilere rağmen Moskova'daki fabrikasında üretime yeniden başladı.Fransız Renault Grubu, ne Rusya ile ticaretten ne de yerel fabrikalardaki üretimden geri çekilmeyen tek büyük küresel otomotiv üreticisi durumunda.
Sebebi çok açık; Renault Grubu, Rus Lada markasını da bünyesindeki bulunduran AvtoVaz şirketinin yüzde 68’ine sahip.
Bugün Renault Grubu Rusya’da otomobil pazarının %30’una sahipken, toplam cirosunun %10’u da Rusya operasyonlarından geliyor.
Bu noktada, Renault Rusya ile bağlarını Ukrayna işgaline rağmen sağlam tutmaya çalışıyor. Çünkü aksi durumda yaratacağı yüksek maliyetten endişe ediyor. (Kaynak eozpeynirci)
Umarım bu cesareti gelecekte başına mükemmel işler açar.Renault tepkilere rağmen Moskova'daki fabrikasında üretime yeniden başladı.
Volvo'nun bünyesindeki yüksek performanslı elektrikli otomobil markası Polestar'ın O₂ isimli roadster konsepti.
Ferrari SUV görüntüsü sızmış, yalnız Ferrari yapınca oluyor bu iş
Ekli dosyayı görüntüle 60925Ekli dosyayı görüntüle 60926
Renault'un Rus ortağı AvtoVAZ, dışarıdan daha az parçaya ihtiyaç duyan Lada modellerini üretecek.
Haydaaaa RS7'yi de geri çağırıyorlarsa ben Pazartesi işe nasıl gideceğimAudi, benzin depolarındaki hatalı sensörlerin neden olduğu hatalı yakıt okumalarını gidermek için yaklaşık 46.000 aracı geri çağırıyor. Geri çağırma;
2021 Audi RS6 Avant,
2021 RS7,
2020-2021 A6 Allroad,
2020-2021 S6 Sedan,
2020-2021 S7,
2019-2021 A6 Sedan
2019-2021 A7'yi kapsıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 61289