Audi, Jaguar, Land Rover, BMW, Mercedes-Benz, Citroen ve General Motors, Rusya'ya araba sevkiyatını askıya aldı.
Genel olarak da öyleydi haşmetlim, iki şehrin arası 5 boylam bile değilken; Diyarbakır'daki söylemi ile Yozgat'taki arasında 180 derece fark oluyor.Bizim zat-ı muhterem de tenhada başka kalabalıkta başka konuşuyor.
En son yapar en iyisini yapar biliyorsunJaponlar neyi bekliyor acep
En son yapar en iyisini yapar biliyorsun
90lık pimaşla bu bile daha güzel duruyorAvrupa’da yılın otomobili elektrikli Kia EV6 oldu.
Ekli dosyayı görüntüle 60970Ekli dosyayı görüntüle 60971
Şu jant konseptine gözlerimi bir türlü aşina kılamıyorum.
Şu jant konseptine gözlerimi bir türlü aşina kılamıyorum.
Can kaybı olmaması tek tesellisi.Volkswagen grubuna ait 1.100 Porsche, 189 Bentley, 85 Lamborghini, 1.900 Audi, 500 Volkswagen aracı taşıyan Felicity Ace adlı gemi yandıktan sonra Portekiz’e bağlı Azor Adaları’nın açıklarında battı.
Bunu bide bu kazayı yapana sormak lazımYilin otomobili yarismasinda ikinciligi kazanan Megane E-Tech, NCAP carpisma testinden 5 yildiz almayi basardi
Ekli dosyayı görüntüle 60990
Yilin otomobili yarismasinda ikinciligi kazanan Megane E-Tech, NCAP carpisma testinden 5 yildiz almayi basardi
Ekli dosyayı görüntüle 60990
Mazda kıçı kırık NCAP ile uğraşmıyor, babaların liginde IIHS de liste başı olmakla meşgul
Müthiş bir iş birliği. Güzel şeyler çıkacağına eminim.Sony ve Honda 2025 yılında elektrikli araç satışlarına başlamak için ortaklaşa yeni bir şirket kuruyor.
Ekli dosyayı görüntüle 61002
Honda, araç geliştirme, üretim ve satış sonrası hizmetten, Sony ise araç içi eğlence ve sistem geliştirmeden sorumlu olacak
Ekli dosyayı görüntüle 61003