Murat Yılmaz
Seçkin Üye
Tesla, Türkiye'de kurduğu Tesla Motorları şirketiyle tüm modellerini Türkiye'ye getiriyor.
Direkt kendisi getiriyor galiba aracı vs olmadan. Apple gibi hizmet verirse sırtı yere gelmez daha
Tesla, Türkiye'de kurduğu Tesla Motorları şirketiyle tüm modellerini Türkiye'ye getiriyor.
Direkt kendisi getirir elbette... Geçenlerde hacı abi ile görüşmüşlerdi ya sağlam komisyon karşılığı bu izni koparmıştır spekci Elon.Direkt kendisi getiriyor galiba aracı vs olmadan. Apple gibi hizmet verirse sırtı yere gelmez daha
Direkt kendisi getirir elbette... Geçenlerde hacı abi ile görüşmüşlerdi ya sağlam komisyon karşılığı bu izni koparmıştır spekci Elon.
Teknik işleri bilmem, hacı abi de bilmez... Bağladığı komisyona, sağladığı menfaate bakar... Siyasal İslamcılar, akçeli işleri çok sever.Farklı bi plan vardır muhtemelen teslada pişer togga da düşer
Bu kez de önünü sevmedimŞükür ki yıllar sonra ele avuca gelir bi tasarım ortaya koymuşlar...
Ekli dosyayı görüntüle 60615
Fakat bu kadar zaman neyi beklediler ve nasıl bir ilham kaynağı bu tasarım acaba???
2014 Mazda 3
Ekli dosyayı görüntüle 60616
Oysa ki burada 8 yıl önce yapılmışı var zahmet etmişler...
Bir fakir olarak aracı plazada inceledim. Inceleme videolarını epey izledim. Son zamanlarda param olsa şu an bunu alırdım dediğim tek C sınıfı bu oldu. Gerçekten hoşuma gidiyor. Accord'dan genel hatlarıyla daha uyumlu bir tasarım bence. Sitedeki Civic sahipleri teker teker bu kasaya geçiyor. Garaja her girdigimde araçlarla göz göze gelmeden geçip gidiyorum. Sıradaki şarkı sevip de kavuşamayan Caponculara gelsin.Şükür ki yıllar sonra ele avuca gelir bi tasarım ortaya koymuşlar...
Ekli dosyayı görüntüle 60615
Fakat bu kadar zaman neyi beklediler ve nasıl bir ilham kaynağı bu tasarım acaba???
2014 Mazda 3
Ekli dosyayı görüntüle 60616
Oysa ki burada 8 yıl önce yapılmışı var zahmet etmişler...
İki oda bir salon olmuş bu...Toyota, Land Cruiser'den daha büyük olan yeni SUV'si Sequoia'yı duyurdu.
Ekli dosyayı görüntüle 60625Ekli dosyayı görüntüle 60626Ekli dosyayı görüntüle 60627
Dış tasarımı beğendim, iç tasarımı ise lcd tv'den dolayı beğenmedim. Gittikçe büyüyor ekranlar bakalım boyutları nereye varacak??Lexus'un ilk plug-in hibrit modeli olan ve Mart ayında Türkiye pazarına da sunulması planlanan NX 450h+ What Car? ödüllerinde “Yılın Plug-in Hibrit Aracı” seçildi.
Ekli dosyayı görüntüle 60652Ekli dosyayı görüntüle 60653Ekli dosyayı görüntüle 60654Ekli dosyayı görüntüle 60655
Hooop Hüsnü abiiiiiiiii, abi bataryan düşmüş abiiiiiiiiiDe gidi deee...
Efsane Şahin 2022 modeli ile geri dönüyor
Türkiye’de uzun yıllar en popüler araba modelleri arasında gösterilen Tofaş Şahin 2022’de yeni modeliyle yollara geri dönüyor. Yeni Şahin’ler elektrikli olacakwww.yenicaggazetesi.com.tr
Yeni versiyonları da bölünecek mi acaba??Hooop Hüsnü abiiiiiiiii, abi bataryan düşmüş abiiiiiiiii
Yeni versiyonları için daha fazla bölünme planlanıyor. Her yolcu ayrı bir köşeye olacak şekildeYeni versiyonları da bölünecek mi acaba??
Kaza Yapan Şahin'ler Neden İkiye Bölünür?
Çok manidar ve anlamlı bir başlık aslına bakarsınız. Çok uzun yıllardır ülkemizde satışta olan Şahin marka araçlar hakkında biraz araştırma yaptık ve bunları sizlerle paylaşmak istiyoruz. Serçe, Şahin, Doğan, Kartal marka araçlar ülkemizde yıllardan beri satılan ve hiç bir zaman geliştirilmeyen...www.mazdagaraj.com
Kendini geliştirmek diye buna denir işte...Yeni versiyonları için daha fazla bölünme planlanıyor. Her yolcu ayrı bir köşeye olacak şekilde