Şaka gibi valla...Autoblog.com'un derlemesine göre 25 bin$'ın altında alınabilecek en iyi otomobiller
Mazda3
Ekli dosyayı görüntüle 60227Ekli dosyayı görüntüle 60228
Honda Civic
Ekli dosyayı görüntüle 60229
Ekli dosyayı görüntüle 60230
Hyundai Elantra
Ekli dosyayı görüntüle 60231
Ekli dosyayı görüntüle 60232
25 bin$'ın altında alınabilecek SUV'ler
Kia Seltos
Ekli dosyayı görüntüle 60233
Ekli dosyayı görüntüle 60234
Hyundai Kona
Ekli dosyayı görüntüle 60235
Ekli dosyayı görüntüle 60240
Kia Soul
Ekli dosyayı görüntüle 60237
Ekli dosyayı görüntüle 60244
Hepsi birbirinden güzel ve hepsine binmem hayalden başkası değilAutoblog.com'un derlemesine göre 25 bin$'ın altında alınabilecek en iyi otomobiller
Mazda3
Ekli dosyayı görüntüle 60227Ekli dosyayı görüntüle 60228
Honda Civic
Ekli dosyayı görüntüle 60229
Ekli dosyayı görüntüle 60230
Hyundai Elantra
Ekli dosyayı görüntüle 60231
Ekli dosyayı görüntüle 60232
25 bin$'ın altında alınabilecek SUV'ler
Kia Seltos
Ekli dosyayı görüntüle 60233
Ekli dosyayı görüntüle 60234
Hyundai Kona
Ekli dosyayı görüntüle 60235
Ekli dosyayı görüntüle 60240
Kia Soul
Ekli dosyayı görüntüle 60237
Ekli dosyayı görüntüle 60244
Maalesef ki, beğendim...4.6 metre uzunluğunda en büyük Dacia, Duster'ın abisi Bigster!
Ekli dosyayı görüntüle 60274Ekli dosyayı görüntüle 60275
Mercedes, yeni tanıttığı Vision EQXX modeliyle tek şarjla 1000 km'yi aşan menzil sunuyor.
100 km'da 10 kWh'den daha az enerji tüketimi...
Güneş panelleriyle ekstra 25 km menzil.
Ekli dosyayı görüntüle 60332Ekli dosyayı görüntüle 60333Ekli dosyayı görüntüle 60334Ekli dosyayı görüntüle 60335
Bu birinciliğin sebebi ne acaba?Toyota, 1931’den bu yana Amerika’nın en çok satan markası olan General Motors’u (GM) geçerek 2021’de zirveye yerleşti.
GM, 1931’de Ford’u geçerek ülkenin en çok satan marka ünvanını 80 yıl aralıksız sürdürdü.
Toyota zirvede yerli olmayan ilk marka oldu
Toyota dethrones GM to become America's top-selling automaker in 2021
Toyota outsold GM in 2021, marking the first time since 1931 that the Detroit automaker wasn't the best-selling car company in the U.S.www.cnbc.com
Bu birinciliğin sebebi ne acaba?
Ucuz olması mı?
İyi olması mı?
Yani; Ucuz olması...F/P aracı sonuçta, biz de corolla bile lüks ama oralarda sümbül, egea.
Abi Toyota tüm dünyada çok satıyor zaten, markanın amacı çok satmak, başka dertleri yok. Geleneksel Japon sorunsuzluğu, A noktasından B noktasına yıllarca maliyetsiz ve en sorunsuz şekilde nasıl giderim mantığı sattırıyor muhtemelen.Yani; Ucuz olması...
Benim tecrübe ettiğim şey şu, çok satan iyi olduğu için değil, ucuz olduğu için sattığıdır... Gm'nin önüne de iyi olduğundan değil ucuz olduğundan geçmiştir...Abi Toyota tüm dünyada çok satıyor zaten, markanın amacı çok satmak, başka dertleri yok. Geleneksel Japon sorunsuzluğu, A noktasından B noktasına yıllarca maliyetsiz ve en sorunsuz şekilde nasıl giderim mantığı sattırıyor muhtemelen.
Aynen, o bakımdan dedim zaten adamların tek derdi çok satmak. Sürüş zevki donanım ıvır zıvır olduğu kadar işte..Benim tecrübe ettiğim şey şu, çok satan iyi olduğu için değil, ucuz olduğu için sattığıdır... Gm'nin önüne de iyi olduğundan değil ucuz olduğundan geçmiştir...
Murat, güzel tespit yapmış... Onlar için egea sümbül mümbül mahiyetinde ama bizde ulaşılması zor bir şey... Onlarda, egea sümbül, peco, sihtören falan olmadığı için Toyota bu segmenti ele geçirmiş oluyor...
Olduğu kadar işte değil, ben de Murat da buna dikkat çektik.Aynen, o bakımdan dedim zaten adamların tek derdi çok satmak. Sürüş zevki donanım ıvır zıvır olduğu kadar işte..