Evet eleman bu Bülent... Yolda görsem tekme tokat girecek kadar nefret ediyorum...
Genel olarak hepimizde bir en az D segment olgusu var
Benim D segment olmalı görüşüm yüksek hızlardaki güven verici yol tutuşuHerkes D yada E almak isteyecektir ama malum Türkiye şartları....
Konuları incelerken şöyle bi yazı ya dek geldim @domestos Veli abi @Hakan emre bir daha ki arabam japon veya alman olur demiş.Şuanki aracıma ne kadar binerim bilmiyorum ama bundan sonra araç alacak olsam en az D segmenti Japon yada Alman arabaları ile ilgilenirim.
Çok fazla yol yapan biri olmadığım için büyük motor, 6 silindir olmasına pek takılmam hatta özellikle tercih ederim
Evet bende büyük konuşmuş olmaktan korkuyorum, bi bakmışsın kapıda bi fransız... Allah korusun.Bu hayatta sabaha ne olacağını bilemiyoruz hocam. Kesin konuşmamak lazımmış. Mesela Veli babada Fransız sevmiyor ama bi bakmışsın Kadjar almış
Aynı dönemde şöyle bir konumda mevcuttur. Pilotlar yüzenden alamadık
Alınık V6 ; İnfiniti I30, Honda Accord 3.0, Nissan Maxima 2.0, Hyundai Sonata 2.7
Aynen abi ne zaman ne olacağı belli olmaz.bakalım veli baba bi gün mazdadan şaşarsa evin önüne ne gelecekBu hayatta sabaha ne olacağını bilemiyoruz hocam. Kesin konuşmamak lazımmış. Mesela Veli babada Fransız sevmiyor ama bi bakmışsın Kadjar almış
Aynı dönemde şöyle bir konumda mevcuttur. Pilotlar yüzenden alamadık
Alınık V6 ; İnfiniti I30, Honda Accord 3.0, Nissan Maxima 2.0, Hyundai Sonata 2.7
Aynen abi ne zaman ne olacağı belli olmaz.bakalım veli baba bi gün mazdadan şaşarsa evin önüne ne gelecek
Bu bütçe ile Ford Mondeo ve Volvo T40 yakın adaylar... Fakat, çok yakmasın diye düşününce de; Fiat Marea Weekend olabilir diyorum.
Aman abi uzak dur...
Marealar yaşlandıkça can yakmaya başladı...
Tam tatil araba si.Şöyle bir şey var ama favorilerimde, merak edip iletişime geçmedim bile...
Fiat Marea 1.6 ELX 2002 Model 20.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 393794688
Edith; sol tarafı harita gibi ya neyse.
O kadar sayfa yazıyı okuyup vazgeçeceksem, peşinen vazgeçeyim o zaman...@domestos abi donanımhaberde marea konusu var, orayı gözden geçir. Zamanında oradaki yorumlardan sonra vazgeçmiştim.