universitely76
Aktif
- Araç Markası
- 2009 Mazda 3 Touring
- Araç Renk ve Tip
- Sedan - Gri Şimşek
Dün eteklerdeki zift içim denedim, Harika bir ürün. Fakat tavanda denedim kuruyunca lekeler yayıldı. Sanırım profesyonel bir temizlik istiyor.evet
gerçek Ben motor bölümünü ve arabayıda Förbixle yıkadım aracımda zift lekeleri vardı hepsini çıkardı bisikletimide yıkadım yağ kir bişi kalmadı.
Tavana beze sıkarak kullanırsan iz kalmadan temizlersinDün eteklerdeki zift içim denedim, Harika bir ürün. Fakat tavanda denedim kuruyunca lekeler yayıldı. Sanırım profesyonel bir temizlik istiyor.
Deneyeceğim, teşekkür ederim.Tavana beze sıkarak kullanırsan iz kalmadan temizlersin
C6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bilberry wheel cleaner bana en çok yardımcı olan ve bir o kadar da parasını sonuna kadar hakeden bir ürün. Eskiden jantlarla uzun zaman uğraşırdım temizlenek için ama bu ürün sana iş bırakmıyor
Yazin gez babam gez yapman icin kisin benim gibi 4 5 ay o sogukta sabahlara kadar calismak lazim aslinda guzel is agustos bocegi karinca masalı misali, kisin köpeklik yap yazin kral olÖzgürcüm bir kadını güzel gösteren makyajı aksesuarı çantası yada tırnağında ki ojeler ise sonra bu aksesuarlar çıktığı zaman ne olack.???sonra melül melül bakacaksn..Yok canım bu benim beğendiğim bayan değil diyeceksin..makyajla orasını burasını boyamak la güzel olacaksa bırak zaten güzel olmasın...
Valla meslekleri değiştirme şansımz varsa gel hemen değiştirelim..Ben razıym..kışn dişimi sıkarm yaznda hiç çalışmam her gün tatil..gez babm gez. oh valla yat gel osman iki dönüm bostan..hey gidi hey.
Dedim ya razıyım 4 5 ay dişimi sıkmayaYazin gez babam gez yapman icin kisin benim gibi 4 5 ay o sogukta sabahlara kadar calismak lazim aslinda guzel is agustos bocegi karinca masalı misali, kisin köpeklik yap yazin kral ol
İnsani yoruyor gene de 2013 den bu sekilde calisiyorum biktim artik sey gibi "Dışı seni yakar içi beni " görundugu gibi degil issiz kaldigin donemlerde cok sıkıntı cekiyorsun ama sabir istiyor is gorusmelerine bol bol gidiyorsun artik is gorusmesi kankilerle bulusmak gibi geliyor sanki kirathaneye cay icmeye gidiomDedim ya razıyım 4 5 ay dişimi sıkmaya