O zaman 1 ay gitsin tabi kiEndurance jeli aldım be 75e
Evt evt ankaradaysan para verme dene benden memnun kalırsan al sonra.Şu mor kutulu olan dimi. Alıyorum ben onu yine yanlış almayayım
Gitti 75 kaymeŞu mor kutulu olan dimi. Alıyorum ben onu yine yanlış almayayım
56 tl ye buldum attım sepete yanına bişeler eklemeye çalışıyorum hb denGitti 75 kayme
Kuzu yünü yıkama eldivenim kayboldu.
kuruması için salona koymuştum
-büyük ihtimal olaylaar zinciri şöyle başladı.
-küçük kızım camdan aşagı attı.
-kuzu yünü eldivenim aaşgı düştü.
-yoldan geçen vatandaşda off eldivene bak diyip topukladı ;(
Bilmem ki yaGecmis olsun Kadir. Acaba yenge biktim senin eldiveninden de kurulama bezinden de falan mi dedi
Maşallah yanıyooooooorrrrrValla siz gibi özel ürünler alamadm ama parlatmak için uğraştım baya.
Ekli dosyayı görüntüle 21231 Ekli dosyayı görüntüle 21232 Ekli dosyayı görüntüle 21233
Teşekkür ederim abiMaşallah yanıyooooooorrrrr
Teşekkür ederim mutlu..siz gibi elimz den her iş gelmiyor..ancak yıkıyorz ışte.Oh mekan olunca tabi iyi. burada güneş altında polisaj makinesi olsa da pastaya girişemiyorum. Geldi zaten cehennem sıcakları. Maşallah 41.5 kere Mustafa.
yok be ne her işi gelmesi. araba 3 aydır sadece yağmurlar yıkıyor.Teşekkür ederim abi
Teşekkür ederim mutlu..siz gibi elimz den her iş gelmiyor..ancak yıkıyorz ışte.
Diğer güzellikleri yapacağım diye araba yi yıkayamıyosnyok be ne her işi gelmesi. araba 3 aydır sadece yağmurlar yıkıyor.
Diğer güzellikleri yapacağım diye araba yi yıkayamıyosn
Mekan ve zaman olmadığı için diryok bea, ben ki ses manyağıyım. yalıtım yapmaya bile hevesim yok.
Ayakkabi gorunuyorsa tamamdir mustafa ürünler biraz da isin showuValla siz gibi özel ürünler alamadm ama parlatmak için uğraştım baya.
Ekli dosyayı görüntüle 21231 Ekli dosyayı görüntüle 21232 Ekli dosyayı görüntüle 21233
Eldiveni buldum hani derler ya aramazsan çıkar kendiliğinden çıktı oraya ama nerden çıktığını söyliyememKuzu yünü yıkama eldivenim kayboldu.
kuruması için salona koymuştum
-büyük ihtimal olaylaar zinciri şöyle başladı.
-küçük kızım camdan aşagı attı.
-kuzu yünü eldivenim aaşgı düştü.
-yoldan geçen vatandaşda off eldivene bak diyip topukladı ;(
Gecen tamponu söktun onun icinden mi çıktıEldiveni buldum hani derler ya aramazsan çıkar kendiliğinden çıktı oraya ama nerden çıktığını söyliyemem