MutluTEKİR
Aktif
Bu beyaz sirke nede kullanılıyor Kadir. Sana zahmet yazabilir misin, yukarılara bakamayacağım.Sonunda alabildim.
Bu beyaz sirke nede kullanılıyor Kadir. Sana zahmet yazabilir misin, yukarılara bakamayacağım.Sonunda alabildim.
Havlu ve mikrofiber bezlerin yumuşak kalabilmesi için.Bu beyaz sirke nede kullanılıyor Kadir. Sana zahmet yazabilir misin, yukarılara bakamayacağım.
Bu beyaz sirke nede kullanılıyor Kadir. Sana zahmet yazabilir misin, yukarılara bakamayacağım.
Kurutma makinesi kullaniyosaniz onun yoğuşmalı suyunu da deneyin. Hem saf hem deterjanlı kokuyor parfümlü gibi. Temiz hissi veriyo. Tam cam suyu icin
Hay maşallah be.nazar değmesin tü tü maşallah..cirlop gibi olmuş guzu valla.düğüne hazır desenegaraj toplan oğuzhan çayı hazırlamışSoft99 landık. Ürünü uygulaması oldukça basit aracı yıkadıktan sonra ince bir kat halinde sürüp 10dk kurumaya bırakıyoruz daha sonra bezle parlatıyoruz.
Bana göre en büyük avantajı aracın kir tutmaması. Yıkarken suyu tuttuğunuzda sinekler dahi çıkıp gidiyor. Güzel kokuyor parlatıyor ve su tutmuyor.
Oldukça bereketli bir kutusu 20 kere komple aracınızı döner.
Ekli dosyayı görüntüle 20591 Ekli dosyayı görüntüle 20592
Hngisini aldınSoft99 landık. Ürünü uygulaması oldukça basit aracı yıkadıktan sonra ince bir kat halinde sürüp 10dk kurumaya bırakıyoruz daha sonra bezle parlatıyoruz.
Bana göre en büyük avantajı aracın kir tutmaması. Yıkarken suyu tuttuğunuzda sinekler dahi çıkıp gidiyor. Güzel kokuyor parlatıyor ve su tutmuyor.
Oldukça bereketli bir kutusu 20 kere komple aracınızı döner.
Ekli dosyayı görüntüle 20591 Ekli dosyayı görüntüle 20592
Unutmuşum fotosunuHngisini aldın
Keske izmirde olsaydin bnm arabaya bi bakardik. 3 tane ufak gamzem var kapida cizgi ustunde mini hasardan yaptircam ama korkuyorum tramere yansir mi acaba o yuzden oyle duruyorTemizlik iyidir
Ekli dosyayı görüntüle 20666
Söke söke yalama ettin arabayıTemizlik iyidir
Ekli dosyayı görüntüle 20666
Keske izmirde olsaydin bnm arabaya bi bakardik. 3 tane ufak gamzem var kapida cizgi ustunde mini hasardan yaptircam ama korkuyorum tramere yansir mi acaba o yuzden oyle duruyor