Model ve bütçe nedir?Herkese merhaba. İlk tercih Mazda olmak üzere otomatik vites araç arıyorum . Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
Veli abi, teşekkür ettim. Mazda 6, Mazda 3 bütçe 250. Tam otomatik şanzımanı sorun çıkarmayacak başka marka ve modeller de olur.Model ve bütçe nedir?
Hayırlı olsun inşallah şimdiden.
Teşekkür ettim. Mazda 6, Mazda 3 bütçe 250. Tam otomatik şanzımanı sorun çıkarmayacak başka marka ve modeller de olur. İlk tercih sedan, sonrası hb.Elimizden geldiğince tabi ki yardımcı olmak isteriz.
Sadece otomatik ve Mazda derseniz karşımıza sadece sarı siteden 524 adet Mazda çıkıyor, olmazsa başka bir marka model derseniz o zaman 428.265 adet araç çıkıyor.
Bütçeniz , araç sınıfı B-C-D , sedan veya hb ve bir ihtimal SW ,renk tercihi vs. vs.
Ne kadar fazla detay yazarsanız arama koşullarımız o kadar kolaylaşır.
Burda beni yakalıyorsunTam otomatik şanzımanı sorun çıkarmayacak başka marka ve modeller de olur.
Bu noktada ayrılıyoruz. Işık hızıyla hemdebütçe 250
Subaru çok severim ancak bulunduğum bölgede ustasını bulmak hayli zor, kaldı ki işinin ehli Mazda ustalarını da hayli geç buldum. Burada beni yakalıyorsun kısmını anlamadım,kusura kalma.Burda beni yakalıyorsun
Bu noktada ayrılıyoruz. Işık hızıyla hemde
04-06 legacy de arayabilirsiniz, Accord belki olabilir, Hondadan Civic eklenebilir. Cvt'gillerden Lancer olabilir. Pek hazetmem cvt hissiyatından ama sakın kullanıcı için sorun olmaz. Çok temiz olmak kaydıyla Sebring seçeneklere eklenebilir. Corolla yine bu pazara girer sedan olarak çok tipsiz olmasına karşın sorunsuzdur.
İstediğin kriterlerde Subaru Legacy aracı var ve satılık yalnız fiyat kriterinize uymuyor demek istemiş.Subaru çok severim ancak bulunduğum bölgede ustasını bulmak hayli zor, kaldı ki işinin ehli Mazda ustalarını da hayli geç buldum. Burada beni yakalıyorsun kısmını anlamadım,kusura kalma.