Yok artık, Veli abi için bir başlık açmıştı Naim abi, yok böyle hafıza diye, oraya taşımak lazım bu konuşmayı197 bindi 195 bin verdiniz.
Ben unutmam.
Yok artık, Veli abi için bir başlık açmıştı Naim abi, yok böyle hafıza diye, oraya taşımak lazım bu konuşmayı197 bindi 195 bin verdiniz.
Ben unutmam.
Yok artık, Veli abi için bir başlık açmıştı Naim abi, yok böyle hafıza diye, oraya taşımak lazım bu konuşmayı
Elliyi biz götürecektik hocam onlar değil ama yaaa...Rafadanmış
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zaten şartları zorlayarak alıyorum, güncelleme 40-50 de kalırsa alacağım yine de.
5 yılda 189 bin kmO kadar para verilecekse teknoloji lazım, şekil lazım, tork lazım...
Sonuç; 5008
5 yılda 189 bin km
Ederi bir milyon üzeri??
Ben vermem.
Mitsubishi Tasarımını yapanlar kör olmamıştır inşallah.https://www.sahibinden.com/ilan/vas...an-plusk.nokta-plustouch-pad-1102082744/detay
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...1.6dci-130bg-plt.pre-boyasiz-1115783380/detay
Hayırlı olsun abi şimdiden. Ekstra olarak bu modellere bakılabilir. Özellikle mitsubishi çok kaliteli yaptı bu suv’u değerlendirmekte fayda var
1050000 olmuş fiyat.Abi adamın adı 'Bülent MIÇI'. Soyadını kullanmak istemiş sadece. Adana'da Fiat, Toyota, Mazda, Suzuki gibi markalar bu adamda. Mazda için sadece servis olarak hizmet vermeye başladı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bak dersen gidip bakabilirim araca abi.
Bizim Ellilik nerelerde geziyor1050000 olmuş fiyat.
Ne denir bilemiyorum.1050000 olmuş fiyat.
1050000 olmuş fiyat.
0533 616 9663Ne denir bilemiyorum.
Hayırlı olsun hocam, ekspertizde bir şey çıkacağını sanmıyorum, kurumsal firma nihayetindeKaporamizi verdik, muayene olmadığı için pazartesiye kaldi satışı, guzu çok güzel, sadece direksiyonun boyanması gerekiyor, inşallah eksperde bişey çıkmaz da alırız. Fiyat 1050000, 1 lira inmediler.
Mıçı bayağı büyük bir yer,boşa eziklediniz adamları
Büyük küçük, dar bol,Kaporamizi verdik, muayene olmadığı için pazartesiye kaldi satışı, guzu çok güzel, sadece direksiyonun boyanması gerekiyor, inşallah eksperde bişey çıkmaz da alırız. Fiyat 1050000, 1 lira inmediler.
Kaporamizi verdik, muayene olmadığı için pazartesiye kaldi satışı, guzu çok güzel, sadece direksiyonun boyanması gerekiyor, inşallah eksperde bişey çıkmaz da alırız. Fiyat 1050000, 1 lira inmediler.
Bu zamiada; Kurumsallığın birinci kuralı, güzel!!! Bir isim bulmak ikinci kuralı da portföydeki araçları muayenesiz satışa koymaktır.Muayene neden yapılmamış araca?
Aslında bizimki net birşey değildi, bütün araçları güncellemisler. Araçları neden muayenesiz bırakıyorlar ki?Bu zamiada; Kurumsallığın birinci kuralı, güzel!!! Bir isim bulmak ikinci kuralı da portföydeki araçları muayenesiz satışa koymaktır.
Üçüncü ve önemsiz şeyi de, pazarlık edilmiş noktasındaki aracın fiyatını güncellemektir.
Abi ben böyle olduklarını bilsem kaporayi atardım, aracı beğenmedin bizde kapora yanmaz diyor.Büyük küçük, dar bol,
Şu bu
Falan filan demedik hocam az çok biliyorum işyerini...
Mıçı ismi komik dedim sadece, bu isim üzerine kurumsallık oturtmak bana komik geliyor.
Hayırlı olsun inşallah.
Ben de sanmıyorum, araç zaten belli ediyor kendini.Hayırlı olsun hocam, ekspertizde bir şey çıkacağını sanmıyorum, kurumsal firma nihayetinde