incirinaltı
Aktif
Arkadaşlar ilan açtım.
- Marka
- Mitsubishi
- Model
- Lancer
- Model Yılı
- 2012
- Yakıt
- Benzin LPG
- Vites
- Otomatik
- Kilometre
- 255.000
- Kasa Tipi
- Sedan
- Renk
- Füme,gri
- Fiyat
- 650.000
- Motor Hacmi
- 1.6
Satılık otomobil ilanı vermeden önce lütfen ilan verme kurallarını okuyunuz. Kurallara uygun açılmayan ilanlar onaylanmayacaktır.
Teşekkürler.Hayırlı satışlar hocam, çevremden birini bulsam diye soruşturuyorum, yabancıya gitmeyeydi iyiydi.
Teşekkürler, fiyat nasıl oldu bilmiyorum,ilanlara bakarak yazdım.Hayırlı satışlar abi
Muhabbet için de arayabilirsinizTeşekkürler.
Araba gerçekten temiz, buraya da gönül rahatlığıyla koyuyorum, satmayacaktık ama şartlar değişti.
Ya hep diyolar ya sonunda , boş muhabbet için aramayın, yazılanlari tekrar sormayın diyeMuhabbet için de arayabilirsiniz
Seni şimdi kimler arıyordur
Üzerinde ne var...Muhabbet için de arayabilirsiniz
Seni şimdi kimler arıyordur
O kadar ilerler mi muhabbetÜzerinde ne var...
* * *
Alana satana hayırlı olsun inşallah. Değerini bilecek birine gitsin.
Sen kapıyı açmışsın hocam, serseri mayın dolu ortalık... Muhafazan Allah.O kadar ilerler mi muhabbet
Bakarız ,satilmazsa fiyat arttırırızHayırlı olsun, fiyat çok düşük
Hiç acil değil, ederini yazmaya çalıştım.Hayırlı olsun hocam. Piyasa epey kötü, konut,araç satışları nerdeyse durmuş durumda. Ilgi yok diye ederinden düşüğe verme.
Hayırlı satışlar, Allah denk getirsin...
99 civiclere 600-650 yazılan piyasada bedava abi.Teşekkürler, fiyat nasıl oldu bilmiyorum,ilanlara bakarak yazdım.
99 civiclere 600-650 yazılan piyasada bedava abi.
Kafa kafaya tokuştursan içinden geçer ama gel gör ki piyasa şartları
Lancer piyasasına göre bir tık düşük gibi abi 700 aşağısına zorlamaya çalışan olacaktır.
Zaten öyledüz 750 yapsın, soran olursa yazarken 750 yerine 705 yazmışım der