S.a. Arkadaşlar, Benim Mazda 3 2006 otomatik sedan aracımın 2 ay önce şoför tarafı hariç diğer camlar çalışmıyordu. Birkaç elektrikçiye baktırdım. Son baktırdığım elektrikçi camlar kendini korumaya almış dedi. Soketleri çıkarıp cam motoruna vurdu. Camı eli ile hafif zorlayınca camlar çalıştı. Sorun çözüldü zannettim ama araç sıcakta kalınca özellikle gündüz sıcakta kalınca şoför tarafı hariç diğer camlar çalışmıyordu. Akşam olduğunda hava serinlediğinde camlar tekrar çalışıyordu. Bir haftadır şoför tarafı hariç diğer camlar hiç çalışmıyor. Cam düğmelerinin üzerinde kırmızı led nokta ışık var. Sol cam düğmesinden diğer camları otomatik olarak kilitleyebiliyorsunuz. Ben otomatik kilitlemediğim halde sol cam düğmesinde sadece şoför tarafı yani sol ön camın tuşunun ışığı yanıyor diğerlerinin yanmıyor. Ayrıca sağ ön arka ve sol arka kapılarda da tuş ışığı yanmıyor. Şunu farkettiğim aracın kontağını açtığımda bütün kapılardaki düğmelerdeki ışıklar anlık yanıp sönüyor. Sadece sol ön kapının camı çalıştığı için tuş ışığı devamlı yanıyor. Acaba bu sorunu yaşayan oldu mu? Sizce sorun nedir? Teşekkür ederim.