Arkadaşlar dün bauhaustan osram nb unlimited aldım h11 kısaları degistirdim. Dün neredeyse 4'ten 8e kadar gezmedigim yer kalmadi. neredeyse hicbiryerde h11 philips yada osram yok.Olan tek tük yer buldum onlarda barkodsuz, bandrolsuz veya kare kod yok.
Muhtemelen turkiyede orjinal philips veya osram yok hepsi çakma ürün.buradan ürün doğrulaması yapabilirsiniz.
SSS | OSRAM
Bendekide orjinal değil yada bu güvelik sistemine 2015 yılında gecilmis eski stok ürün olabilir bauhaus elemanı bu ürünler yeni geldi yurtdisindan dedi muhtemelen bauhaus gibi bir firma bile orjinal satmıyor düşünün artık.Bir yerde osram sadece xenonlar icin orjinal urun doğrulama yapılabiliyor şeklinde yazılmış ama bulamadım o yazıyı.
Aydinlatma anlamında %30 luk bir artış oldu ve sarı ışık bir ton arttı.
Yeni aldığım osram kodu
Orjinal aydınlatma
Nb unlimited sonrası
Muhtemelen turkiyede orjinal philips veya osram yok hepsi çakma ürün.buradan ürün doğrulaması yapabilirsiniz.
SSS | OSRAM
Bendekide orjinal değil yada bu güvelik sistemine 2015 yılında gecilmis eski stok ürün olabilir bauhaus elemanı bu ürünler yeni geldi yurtdisindan dedi muhtemelen bauhaus gibi bir firma bile orjinal satmıyor düşünün artık.Bir yerde osram sadece xenonlar icin orjinal urun doğrulama yapılabiliyor şeklinde yazılmış ama bulamadım o yazıyı.
Aydinlatma anlamında %30 luk bir artış oldu ve sarı ışık bir ton arttı.
Yeni aldığım osram kodu
Orjinal aydınlatma
Nb unlimited sonrası
Moderatörün son düzenlenenleri: