sedat-dmrcn
Katılımcı
Arkadaşlar mazda aracım için her türlü bakım,özellikle arıza durumlarında mazdadan anlayan memnun kalınmış,denenmiş ordu,samsun,giresun bölgesinde tavsiyesi olan var mı acaba,teşekkürler
Ustayı bulmak mesele iken on kişinin birden tavsiye etmesini beklemek biraz hayalcilik olmaz mı? En az bir kişinin giderek memnuniyetini bildirmiş olduğu ustaları listeye yazıyoruz... Hiç olmamasından, bir tane usta olması daha mantıklı değil mi?Hocam Amasya Merzifonda da usta yazılmış ama sadece ustanın adı var. Listedeki her usta illa ki daha önce memnun kalınmış ve tavsiye edilmiş en az bikaç kişi tarafından değil mi ? Yoksa tek bi kişi gider memnun kalır söylerse hemen bu listede yer almaz değil mi ?
Hocam Amasya Merzifonda da usta yazılmış ama sadece ustanın adı var. Listedeki her usta illa ki daha önce memnun kalınmış ve tavsiye edilmiş en az bikaç kişi tarafından değil mi ? Yoksa tek bi kişi gider memnun kalır söylerse hemen bu listede yer almaz değil mi ?
Ordu da bire bir tavsiye edebileceğimiz bir usta yok, eğer bulursan sen buradan tavsiye ederek ihtiyacı olan üyelere yardımcı olabilirsin... Konuyu en başından itibaren okumanı tavsiye ediyorum...Arkadaşlar abamin tamanin bakıma ihtiya var gezel bir orzinal haline getire bilmem isin iyi bir usta sanayici tavsiyesi istiyom
Maliyet olarak bunlar biraz fazla tutmaz miMotor kaporta curuk ler var kople macun boya alt takim ve eletririk kisacasi aracin tamamini elden gecirmek istiyom
Tabi ki düşünceniz güzel ama bu masrafları arabanızı satıp üstüne koyup bir üst kasa 626 alsanz daha güzel olur diye düşündüm acizane fikrim.Olsun yeterki arabam temiz ilk gunki gibi olsun olmasa da guzul birsey olsun mazdaya deger
O zaman olay değişik hocam en güzel şekilde yaptırmanz ve güzel günler de kullanmanz dileği ile.Satmaktan ziyade arabam abimden bana gecme ve ailemizn ilk arabasi o yuzden satmayi hic dusunmuyom maddi degil manevi degeri yuksek