Murat Yılmaz
Seçkin Üye
- Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
Bi de mazda satılmaz derler...daha satıyorm deme den müşterileri hazır hemide bir sürüüü.
İlan yayına girdikten sonra pek kimse kalmıyor ortada
Bi de mazda satılmaz derler...daha satıyorm deme den müşterileri hazır hemide bir sürüüü.
İlan yayına girdikten sonra pek kimse kalmıyor ortada
Geçen hafta tanıdıktan Laguna denk geldi. İçim elvermedi bir türlü guzuyu satılığa koymaya, ama Mazda 6 olunca iş değişir Murat Hocam, sen bakımlarını yaptırmaya devam et
Sağol Veli abi amortisör değişim öncesi aradaki boşluk 5.5 cm idi şimdi 7.5 cm inşallah biraz düşerGüzel bakım olmuş Özer, güle güle kullanmak nasip olsun, ön düzen daha doğrusu yürüyen aksam tecrübem çok olmadığı için bu açıklık zamanla düzelir mi bilmiyorum... Ama usta tecrübelerine göre konuşuyorsa, iner elbette. Bence çok açık değil gibi.
Yani 3-5 yıla boşluk kapanır mı doktorBakımınız hayırlı olsun.
Amortisörleri değişince araçlar hep yükseliyor. Zamanla alçalması demek amortisörlerinde ömründen gitmesi demek. Çünkü zayıf olan amortisörlerde araç biraz daha alçak oluyor
Zıplatmaya bağlıYani 3-5 yıla boşluk kapanır mı doktorBakımınız hayırlı olsun.
Amortisörleri değişince araçlar hep yükseliyor. Zamanla alçalması demek amortisörlerinde ömründen gitmesi demek. Çünkü zayıf olan amortisörlerde araç biraz daha alçak oluyor
Güle güle kullan, zamanla ne değişecek ki kapansın
Güle güle kullanın.
Helezonları değiştirmiş olsaydınız ilk takışta yüksek olması ve sonra oturması olayını duymuştum da amortisör için de böyle bir durum var mıymış, bilemedim? Zamanla kapanacak boşluk milimetrik farktır belki de...
Bakımınız hayırlı olsun.
Sağol Mustafa 17 inç jant olmasına rağmen bu kadar boşluk olması rahatsız etti beni bakacaz artık çaresineboş ver boşluğu filan abi.güzel bakım olmuş keyfini sürmeye bak.
Sağol Naim abiGüzel bakım olmuş yarasın guzuya..
Teşekkür ederim arkadaşlar zamanla biraz düşerse iyi düşmez ise spor yay takmaktan başka çare yok
Sağol abi yay değişimi durduk yere masraf bir süre bu şekilde kullanıp yol tutuşundan memnun kalmazsam yay değişimine gidebilirim.Yok yahu, yaylara falan hiç elleşme. Orjinali ne ise o. Ne lastik boyutunda, ne jant ebadında hiçbir değişiklik yapma, zamanında yaptıydım, bin pişman oldum. Bir otomobil fabrikasında 300-400 arası mühendis çalışıyor. Biz onlardan daha bilgili değiliz.
Araba daha diri görünür. Zamanla da göz alışılır.
Tertemiz, sorunsuz keyfini çıkar. Güle güle kullan Özer.
Orjinalini tavsiye ederim...Ayrı bir konu açmak istemedim. Tecrübe paylaşabilirseniz sevinirim. Balatalarımı değiştirmek istiyorum ne önerirsiniz ? Mazda6 AT 2004 aracım.
Orjinalini tavsiye ederim...
Neden dersen sonuçta orjinal ;D