alican
06 MZD 49
Arkadaşlar şoför koltuğunu yeniledim,göğüs çerçevesini karbon kapladım. Fena olmadı gibi görünüyor.
Güzel olmuş elinize sağlık.çıkma koltuk böyle 100 lira ya buluna biliyor mu?Öncelikle İlginize teşekkürler arkadaşlar,Koltuk değişimi bir tane çıkma şoförün yanındaki yolcu koltuğu buldum. 100 TL,yeni aldığım koltuğun kendi yıpranmış koltuğumun iç kauçuğu ve kumaşını döşemeciye değiştirttim.50 TL.Karbon kaplama ise km ve teyp etrafındaki çerçeveyi kırmadan söktüm.KM Çerçevesi kırık olduğu için çerçevenin arka tarafın koli bandı ile güzelce yapıştırdım.Çerçevenin ön yüzündeki kırıklardaki boşluklarını sıvı conta ile doldurdum.Sonra karbon kaplama ile saç kurutma makinası kullanarak güzelce kapladım.Diğer çerçeveyi de yin saç kurutma makinası kullanarak kapladım.Geri kalkmaması için arka taraflarında ki dönüşleri de ayrı yapışkanla yapıştırdım.Şimdi bunları söküp siyah gri karışımlı parlak karbon ile kaplayacağım.Bu daha güzel olur diye düşünüyorum.Arka stopları Kırmızı transparan plastik yapıştırma kaplama ile yine saç kurutma makinası ile yapıştırdım. Stop lambalarında ki çatlakların görüntüsü ve su girmesini engelledim.Şoförün yanındaki yolcu koltuğundan kolayca çıkma bulabilirsiniz.Kolay gelsin.
Tamamen şans ve nasip işi hocam. Ben şirin babanın ön arka komple koltuk döşemelerini ücretsiz almıştım. Halbuki ararken tek koltuk için bulabilirsem 50-100 arası vermeye razıydım sadece döşemesine.Güzel olmuş elinize sağlık.çıkma koltuk böyle 100 lira ya buluna biliyor mu?
Kalbimi okudun sanki bende onu düşünüyordum.
Ama bu kaplamada çok kullanışlı oluyor yıpranma olmuyor kavraması çok kolay ve hoş, bakalım bir hele.