Neden çünkü sürü psikolojisi var, dünyaya at gözlükleriyle bakmak var, ikinci el piyasasını düşünmekten arabanın tadını çıkaramamak var, var oğlu var..
Haksız yere alınan vergiye ne demeli... Neyse girmek istemiyorum, canım sıkılmasın en azından...
Neden çünkü sürü psikolojisi var, dünyaya at gözlükleriyle bakmak var, ikinci el piyasasını düşünmekten arabanın tadını çıkaramamak var, var oğlu var..
Ben Kia Ceed'de bayıldım diyebilirim... Ayrıca; Mazda 6 MPS olağan üstü bir şey... Ruhuna sağlık abimizin.
Katılıyorum, iyi bir çocuğa benziyor.
Yalnız değilsin... Beni de pek sarmadı. Arkası aynen honda cr-z gibi duruyor.Tek beğenmeyen benim galiba Fiuvv
Güzel araç Bülentim. Bir de satsaydı Bir ara baya bir niyetlenmiştim . Sonra dur ne yapıyorsun kendine gel dedimNesli tükendi abi, korumaya almak lazım.
Evet Veli hocam bir de Bursa'nın havasına laf ederler Yanar döner...Davet gönderdiğim plakalardan bir tanesi...
Öğle saatlerinde günlük güneşlik olan Denizli akşama yağmura teslim olmuş anlaşılan.
Evet Veli hocam bir de Bursa'nın havasına laf ederler Yanar döner...
Ankara da görmediğim kadar kar (14 yılım geçti) Bursa da görmediğim hızda ve şiddette lodos (14 yılım geçti ) gördüm 6 ayda denizli de