msone26
Katılımcı
Sonsuz teşekkürler Mustafa, gayet faydalı bilgi oldu... Dağarcığa not edelim hemen...
Abi olmadı birkaç kare foto çekip paylasarım burda
Sonsuz teşekkürler Mustafa, gayet faydalı bilgi oldu... Dağarcığa not edelim hemen...
Abi olmadı birkaç kare foto çekip paylasarım burda
GF kasa 626ya hangi rüzgarlık uyar ki acaba
Bende merak ettim abi onun için belki yapan eden giden vardır diye sordum şimdi önceliğim olan şeyleri ön amortisörler değişecek frenleri falan yaptırayım sonrasında sıra ona da gelecekBir önceki kasaya; Toyota Corolla efsane kasa dedikleri kasanın rüzgarlıkları uyuyordu... Senin kasaya hiç dikkat etmedim aynı mı? Uyar mı?
Bi araştır istersen hocam...
Bilgilendirme için teşekkürler 4 mesaj üstte belirtilmişti...bu arada ihtiyacı olanlar için 92 98 model Corolla rüzgarlığı bizim guzu lara uyuyor
Kursdayim ağbi eve gidince cekerim evin önünde yatiyor guzuGündüz gözüyle fotoğraf çekeydin iyiydi. Kazasız belasız günlerde kullanmak nasip olsun inşallah.
babam sigarayı bırakali 6 7 sene oldu çok şükür : )Yakışmış kuzuya özellikle sigara içenler için çok kullanışlı ama bi türlü sevemedim bu mereti
Bu kasa için farklı bir aracınki uyuyor mu duymadım, aksesuar işi yapan yerlerden araştırmak lazım, illaki denk gelen vardır.2001 626 sedan araç için cam rüzgarlığı bilen var mı internette sadece hb kasası için var.