Araç otomatik...Benzin kısmını atlamışım belki debriyajda olabilir.
Ben buji olduğuna ihtimal vermiyorum ancak, genel bakım esnasında yeni alınmış aracın bujileri de değiştirilmeliydi. Kafa rahat etsin diye...
Araç otomatik...Benzin kısmını atlamışım belki debriyajda olabilir.
OtomatikBenzin kısmını atlamışım belki debriyajda olabilir.
Araç otomatik...
Ben buji olduğuna ihtimal vermiyorum ancak, genel bakım esnasında yeni alınmış aracın bujileri de değiştirilmeliydi. Kafa rahat etsin diye...
Otomatik
Bilindik bir debriyaj sistemi yok.Otomatik de debriyaj yokmu
Benim telefonlaa konuştugum kişinin aracı manueldi.Bilindik bir debriyaj sistemi yok.
Bana göre de yağ kaynaklı sorun var gibi geliyor ama buradan ne yazsak nafile... Forumda ilk defa bu sorun paylaşıldı.
Buji zımparalanması çok tavsiye edilmeyen bir durum. Buji ateşleme özelliğini yitirdiği zaman temizlense bile eski performansına kavuşmaz değiştirmenizde fayda var.Eksik konmamıştır heralde 40 yıllık usta
Araç askıda işlemleri yapıldı bütün yağları boşaltıldı die biliyorum
aracın başında durmdım
buji temizlenirken denk geldim zımparalanıyordu
Demek istediğim bakım öncesi hiçbirşey yoktu
çok iyi sollama yapıyordum ivmelenmesi çok iyiydi
ama dün lpg taktırdım bugün genel bakıma soktum eve gelirken hem benzin hem gazda gazı köklüyorum devir yükselio araba sanki tekerlere gücü tam iletmiyor
Debriyaj yok da tork konvertör kilidi aşınmıştır diyorsan diyecek bir şeyim yok. Her viteste devirde dalgalanma yapıyorsa sorun bu olabilir. Örneğin 90'la giderken gaza biraz basınca hız hala 90 olup devir vites değiştirmeden yükseliyorsa geçmiş olsunOtomatik de debriyaj yokmu
benzindede aynı olay söz konusuLpg montajı sonrası yolda ayar yapılmadıysa yolda ayar yapacak iyi bir ustaya gidin. Ayrıca bujiler takılalı 15 20bin km olduysa değişin. Lpg nin ayarsızlığından dolayı büyük ihtimalle.
Olabilir dediğimi yapın.benzindede aynı olay söz konusu
benzinde iken lpg sistemi araca etki edermiOlabilir dediğimi yapın.
Lpg nin ilk golünü yedik mi
Referansla taktırmıştım 2 depo kullanım sonrası ayar yapılacak dediler
Yol ayarı nasıl yapılıyor ? Bilgisayar sürekli araç bağlı olarak yolda hareket halinde iken mi yapıyorlar ?