Bide bujileri değişirsem bu iş tamamdırİyi fiyat, 700-800'lü rakamları duyuyorum son zamanlarda.. Güle güle kullan.
Bide bujileri değişirsem bu iş tamamdırİyi fiyat, 700-800'lü rakamları duyuyorum son zamanlarda.. Güle güle kullan.
bende 09.2018de almıştım sanırım, kışı çıkaracagını sanmıyorum.Üstündeki bosch tu 06.2018 de alımışım 3 seneden fazla olmuş, bence iyi bir süre. Dün acelem olduğundan eve yakın mutlu akü servisi vardı 60 lık mutlu aldım. 580 dedi 550 ye verdiler...
Aslan besleyen yemini düşünmez abi...En erken biten aküm 5 yıllıktı. 3 yıl erken değil mi?
Ben bir öncekinde bunu kullandım, sıkıntı olmamıştı. En son bosch aldım, onda da sıkıntı yokHangi bujiyi kullanıyorsunuz. Ngk İLTR5A 13g taktım tuhaf bir ses yaptı çalıştırınca. Geri çıkardım uyumlu değil heralde diye. Ama heryerde uyumlu olduğu gösteriliyor.
Çekişe, performansa etkisi var mıdır sizce...Ben bir öncekinde bunu kullandım, sıkıntı olmamıştı. En son bosch aldım, onda da sıkıntı yok
Mutlaka vardır ama bunu olumlu veya olumsuz şekilde anlayabilmek mümkün değildir. Öyle olsaydı, otomobil üreticileri bujilerin argesine yönelirdi.Çekişe, performansa etkisi var mıdır sizce...
Ngk ile bosch arasında 200 lira gibi bir fark var. Kullanım ömrü daha kısa olabilir belki. Performansta bi fark göremedim hocam. Aslında lpg için önerilen bujiyi almak istiyordum, ama o da bayağı bi farklıÇekişe, performansa etkisi var mıdır sizce...
Abi ben mazdalarımdan performans anlamında hiçbir zaman yakınmadım. Son 6 özellikle hiçbir zaman pişman etmedi. Performansına laf edeni duyduğum zaman da şaşırıyorumBizler şunu es geçiyoruz.
Yıpranan yağ ve buji ile düşen performans, çıkan yakıt tüketimi bakım sonrası olması gereken seviyeye geldiğinde bu sonucu buji veya yağ bakımına bağlıyoruz.
Servise uğradım bugün, kayıtlara baktık enson 2014 te 101 bin km de iridyum buji takılmış... 100 bin km ömrü olduğunu söylediler... Değişmek istersem 4 adet işçilikle birlikte 1000 TLBen aracı 2015 martta aldım 114.000 km de idi şuan 178.000 de. Aldığımdan bu yana lpg ile kullanıyorum, bakımlarıda aksatmadan yaparım ancak, buji değiştirmek hiç aklıma gelmedi hocammm @süleyman46
Buji adedi kaç para ki ?Servise uğradım bugün, kayıtlara baktık enson 2014 te 101 bin km de iridyum buji takılmış... 100 bin km ömrü olduğunu söylediler... Değişmek istersem 4 adet işçilikle birlikte 1000 TL
Ekonomi şaha kalkmadan önce takımı bu fiyatlardaydı...
Geçen burda yine birisi demişti, değiştikten sonra araba tuhaf çalışmaya başladı diye...Megaparça da uygun bulunca ngk ltr5a 13g aldım. Takimi 400 TL. Taktim calistirdim araba bi tuhaf çalıştı. Sanki bujiler piston kafasına seviyor gibi.tornavida ile dinledim 3. Pistondan geliyordu ses yoğun olarak. Uyumlu olduğundan büyük oranda emindim o yüzden biraz denedim ama ses bariz olunca geri soktum ve eski düz bujilri taktim. Aldığım siteye sordum oradaki sorumlu kişi baya yardımcı oldu ve bujilerin uyumlu olduğu konusunda ısrar etti. Tekrar takip bakacağım deneyecegim bakalım
o kişiyi hatırlıyorumGeçen burda yine birisi demişti, değiştikten sonra araba tuhaf çalışmaya başladı diye...
İşte böyle şeyleri duyunca değiştirmekten vazgeçiyorum...o kişiyi hatırlıyorum
bosch marka takmıştı tırnak aralıkları farklı olduğu için bu sorun yaşanmıştı, düzeltti ama ne oldu o kısım bende boş hatırlamıyorum
Vazgeçmek için benimle tanışmamış olman gerekiyorİşte böyle şeyleri duyunca değiştirmekten vazgeçiyorum...