Baskı daha yeni takıldı exedy daıkın son susturucu değişti katalitik de tıkalı değil anlayamadığım bişiler var ama çözemiyorum bitürlüAtesleme ile ilgili problem yoksa geriye baski balata ve egzoz kaliyor.
Motor devri yukselirken aracta hizlanma hissi yoksa baski balata zayiflamistir.
Bir de bu araca eski mazda 323 lerin dar sayilacak egzozunu takiyorlar. Halbuki, bu aracin egzoz borulari bayagi genis. Belki oyle bir durum vardir.
Bu araci uzun sure kullandim. Bu arabanin, klima kapaliyken kalkista ve rampada yigilma yapabilecegini hic sanmiyorum. Bir sorun oldugu acik.
Aracın 1.5 mi yoksa 1.8 miydi bendeki 1.8 böyle olmamalı diye tahmin ddiyorum çünki 1.6 corollam vardı ilk tepki çok çok iyiydi3 4 sene kullandım araç alt devirlerde hantal kalıyor doğrudur ama rahatsız edici değil sportif kullanacağım diyorsan 4 bin deviri aşşağı düşmeyeceksin o zaman kullanmaktan zevk alırsın hele de katalizör iptal edersen bu araba durmuyor diye şikayet edersin
Hangi 323 e göre? 1.5 1.6 1.8 ?1.5 ve 1.6 otm. kullandım ikisi de birbirine yakındı, corolla 323 lere göre kalkışta daha seridir nedenini bilmiyorum ama daha seri
1.8 hariçtir corollanın 1.6 motoru 114 beygir bizim 1.8 lere yakın bi değeri var sadece tork 15-20 oranında düşük çok çok iii gider durdurman için arkaya paraşüt sistemi yapman gerekirHangi 323 e göre? 1.5 1.6 1.8 ?
1.8 hariçtir corollanın 1.6 motoru 114 beygir bizim 1.8 lere yakın bi değeri var sadece tork 15-20 oranında düşük çok çok iii gider durdurman için arkaya paraşüt sistemi yapman gerekir
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yani sadece freni yerine montaj yapmıilar ama aracı durdurmak için başka bişilerde lazım mesela paraşütYok artık Lebron james
Onuda kullandım abartıldığı kadar bir gücü yok. Bu işler sadece beygir gücüyle olmuyor maalesef. Performansı etkileyen çok fazla kriter var.1.8 hariçtir corollanın 1.6 motoru 114 beygir bizim 1.8 lere yakın bi değeri var sadece tork 15-20 oranında düşük çok çok iii gider durdurman için arkaya paraşüt sistemi yapman gerekir
Benim 1.8 astinadan çok daha iyi sebebi benimkinde bi sıkıntı var bi çözemedim gittiOnuda kullandım abartıldığı kadar bir gücü yok. Bu işler sadece beygir gücüyle olmuyor maalesef. Performansı etkileyen çok fazla kriter var.
Hangi parçanın fişini çektin fotoğraf atar mısın?Benim 1.8 astinadan çok daha iyi sebebi benimkinde bi sıkıntı var bi çözemedim gitti
Oğuzhan potansiyometrenin fişini araç çalışırken çıkarınca devir yükseliyo bu normalmi potansiyometreye yoğunlaştım şuan
Boğaz kelebeğindeki potansiyometre rolanti motorunun hemen altında onun fişini çıkarttım rolanti bi miktar yükseldi sadece o kadar kelebek pozisyon sensörüHangi parçanın fişini çektin fotoğraf atar mısın?
Aracın 1.5 mi yoksa 1.8 miydi bendeki 1.8 böyle olmamalı diye tahmin ddiyorum çünki 1.6 corollam vardı ilk tepki çok çok iyiydi