Geri vites müşürü kaçarı yokArkasında 2 kablo çıkıyor ustam
İhtimal var ama çok iyi bildiğim bir araç değil. Yanlış yönlendirme yapmayayımAcaba bu araç eskiden otomatik miydi
Şasi numarasından sorgulama programlarından anlaşılabilir. Forumda önerilen bir site vardı diye hatırlıyorumAcaba bu araç eskiden otomatik miydi
Kanka bulursan link verir misinŞasi numarasından sorgulama programlarından anlaşılabilir. Forumda önerilen bir site vardı diye hatırlıyorum
Kanka bulursan link verir misin
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Fatihipek28 kardeşim motoru getiriyor gece elimde olacak yarın takılıyor inşallah subap arızası ve ustaların fahiş fiyatları sonrası 3.500 e verdi bana motoru sağolsun inş yarın akşam aracıma kavuşacağım
Bu sensör rölanti bozukluğuna da sebep oluyor diye biliyorumVites boşta sensörüymüş
Konunun ilk mesajına ekledim, bilgilendirme için teşekkürler canım kardeşim. Allah kolaylıklar versin.Vites boşta sensörüymüş
Mesajınızın taşındığı bu konu size fikir verebilir.Ekli dosyayı görüntüle 52572⁹Ekli dosyayı görüntüle 52571
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birisi hava filitre kutusu altında boşta karşılığı yok diğeri motor içindeki sigorta kutusunun altında boşta bu iki soket ne işe yarıyor bilgisi olan varmı?
Bu parça bj kasa Mazda 323 lerde mevcut mu?yasin kardeşim 48801 nolu resim elindeki parça potansiyemetredir. Sakın ola kurdalama. İçindeki siyah düğme. yarım tur döner.Sağa çevirirsen aracın iyi kaçar fakat emisyon yükselir.Emisyondan kalırsın ,Sola doğru çevirirsen araç performansı düşer fakat egzos emisyondan kolaylıkla geçersin.Aracın yazılım haritası üzerinde etkilidir.Önemli parçadır bilgin olsun.Ekli dosyayı görüntüle 48836