HakanEMRE
Aktif
Yapana sormak lazım. Bu araçlar 3-4 yıl önce böyle yapıldı. O zaman için 2.000 - 3.000 ₺ ye falan yapılıyordu sanırım.a bu beyaz gibi yapmak kaca mal olur acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:
veya en alttaki gibu
Yapana sormak lazım. Bu araçlar 3-4 yıl önce böyle yapıldı. O zaman için 2.000 - 3.000 ₺ ye falan yapılıyordu sanırım.a bu beyaz gibi yapmak kaca mal olur acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:
veya en alttaki gibu
yapani taniyormuyuz iletisime gecebilsem sahane olurYapana sormak lazım. Bu araçlar 3-4 yıl önce böyle yapıldı. O zaman için 2.000 - 3.000 ₺ ye falan yapılıyordu sanırım.
Bahtiyar Kaya diye bir abi. Facebook Mazda 626 gruplarında aratıp belki ulaşırsınız. Yalnız artık mazdası yok bu modifiye işlerinden de uzak diye biliyorumyapani taniyormuyuz iletisime gecebilsem sahane olur
Selamın aleyküm mazda 626 92 model kullanıcyım arabayla ugraşmayı seviyorum ve gerçekden yol yapıyorum başıma hiç sıkıntı açmadı bu tampon eklerinden nerden bulabiliriz bana yardımcı olabilirmisiniz çok aradım bulamadım
Bahtiyar Kaya diye bir abi. Facebook Mazda 626 gruplarında aratıp belki ulaşırsınız. Yalnız artık mazdası yok bu modifiye işlerinden de uzak diye biliyorum
Facebook'ta kardeşler fiber diye aratıp görüşün isterseniz.Selamın aleyküm mazda 626 92 model kullanıcyım arabayla ugraşmayı seviyorum ve gerçekden yol yapıyorum başıma hiç sıkıntı açmadı bu tampon eklerinden nerden bulabiliriz bana yardımcı olabilirmisiniz çok aradım bulamadım