Mt53
Katılımcı
Arkadaşlar bugün aracımı bazı işlemler için Samsundaki Auto King'e bıraktım.. İşlemlere gelecek olursak..Aracı aldığımdan beri var olan ve bir türlü yaptırmaya fırsat bulamadığım sol arka kapının kapı kolu çevresinde ezik ve boya atması vardı..O yapılacak..Yine aracı aldığımdan bu yana tampon ve marşpiyelde yer alan çizikler,sürtmeler halledilecek. Ve bir de kaporta üzerindeki boya gerektirmeyen taş vb..şeylerin sebep olduğu minik göçükler düzeltilecek..Zaten şu samsundaki kadar başka hiçbir yerde aracıma bu kadar taşın vurduğu bir yer görmedim..Yollar falan rezalet zaten.. Herneyse..Konumuza gelecek olursak bu mini göçüklerden boya gerektirenler de vardı onlara bi işlem yapılmayacak..Çünkü minicik göçük için kapıyı komple boyamamız gerek dedi yani verniklenecek falan dedi mecburen..Yani minicik bir göçük için komple kapının boyanması mantıksız geldi bana. İlerde onların fotosunu paylaşacağım..bugün çekmeyi unuttum.
Evet resimde gördüğünüz yer aracı aldığımdan beri var olan ve bir türlü fırsat bulup yaptıramadığım bir yerdi..Ama hem pas olayı hem de araca böyle binmeye devam etmek istemediğim için hem de fırsatını bulduğum için Auto King te mini onarım kapsamında yaptırtmaya karar verdim..Şu an çalıştığım yerin hemen karşısında olması ve kaskodaki bu mini onarım hakkı bu kararda etkili oldu..İşçiliklerini sorduk soruşturduk şikayetçi olan duymadık..Servis müdürü de işyerinden bi arkadaşın tanıdığıydı.. Yanlız resimdeki hasar için de sol arka kapı mecburen boyanacak..Bunu kaç kaportacı boyacıya sorsam aynısını dedi bana..Memleketten kaportacı boyacı arkadaş var o da aynısını söylemişti bana. Fakat aracı 2 gün boyunca bi yerde bırakamadığım için bir türlü yaptırmak nasip olmadı..Kısmet bugüneymiş Siz değerli arkadaşlarımın ve ustalarımın görüşleri önemli benim için..Sizce de komple boya gerekiyor mu bu tarz işlemlere?
Evet resimde gördüğünüz yer aracı aldığımdan beri var olan ve bir türlü fırsat bulup yaptıramadığım bir yerdi..Ama hem pas olayı hem de araca böyle binmeye devam etmek istemediğim için hem de fırsatını bulduğum için Auto King te mini onarım kapsamında yaptırtmaya karar verdim..Şu an çalıştığım yerin hemen karşısında olması ve kaskodaki bu mini onarım hakkı bu kararda etkili oldu..İşçiliklerini sorduk soruşturduk şikayetçi olan duymadık..Servis müdürü de işyerinden bi arkadaşın tanıdığıydı.. Yanlız resimdeki hasar için de sol arka kapı mecburen boyanacak..Bunu kaç kaportacı boyacıya sorsam aynısını dedi bana..Memleketten kaportacı boyacı arkadaş var o da aynısını söylemişti bana. Fakat aracı 2 gün boyunca bi yerde bırakamadığım için bir türlü yaptırmak nasip olmadı..Kısmet bugüneymiş Siz değerli arkadaşlarımın ve ustalarımın görüşleri önemli benim için..Sizce de komple boya gerekiyor mu bu tarz işlemlere?
Moderatörün son düzenlenenleri: