Hatırlarsan Hakan, ön düzene su sıkıp bu tarz gıcırtıların kesildiği yazılıp çizilmişti...Rot Balans ayarı yapan yerler en doğru teşhisi koyar. Onların için tespiti kolay bir durum gibi görünüyor
Yalnız gereksiz parçada yazıyorlar ustayı iyi seçmek lazım
Aslında yazdığı parça değişse iyi olur ama alacağımız parça yan sanayi olunca, değişince ya kısa sürede yine değişim istiyor yada randıman vermiyor bu yüzden her yazdıkları şeyi almamak lazım
Benim alıp değisimi zor olduğu için 5 senedir değiştirmediğim parca var, viraj lastikleri herhangi bir sorun hissetmiyorum
Gördüğüm kadarıyla her rotçuda bunları standart yazıyor. Aynı TüvTürk'deki teknisyenlerin standart yazdığı motorda yağ kaçağı, şanzımanda terleme gibi
Geçen ay da diğer aracımız için viraj lastiği aldık bu seferde parça yanlış gelmiş yine takmak nasip olmadı ama hiçbir sorun hissetmiyorum
Bu söylediğinde çok haklısın abi. Viraj demir lastiklerini orijinal ya da kaliteli bir yan sanayi markasından almayı düşünüyorum. Muhtemelen hiç revizyon görmemiştir bu parça, kauçuk olduğu için üretim tarihinin yeni olmasına dikkat edeceğim sadece.Aslında yazdığı parça değişse iyi olur ama alacağımız parça yan sanayi olunca, değişince ya kısa sürede yine değişim istiyor yada randıman vermiyor bu yüzden her yazdıkları şeyi almamak lazım
Evet abi sene 2015. 626 varken usta araca alttan su vur dedi. Dediğini yaptım ses kesilmişti ilginç bir şekilde.Hatırlarsan Hakan, ön düzene su sıkıp bu tarz gıcırtıların kesildiği yazılıp çizilmişti...
Sen mi yazmıştın bilemedim.