levent3587
Sessiz
arkadaşlar iyi haftasonları. aracıma araç içi dash güvenlik kamerası aldım montajı için ustama götürdüm arabayı. sağolsun halletti. bir de şoför tarafındaki ayna kontrolöründe sağa kaydırma butonu çok sert basınca çalışıyordu buna da bi bakın dedim. neyse montaj falan tamamlandı. aynalarda sorun yok. sıkıntım şu. merkezi kilitlerim çalışmıyor artı şoför tarafından içerdeyken kapı kolundan manuel kilitleme de yapsam diğer kapılar kilitlenmiyor sadece şoför tarafı kilitleniyor. aynı şey dışardan anahtar sokup kilitleyince de aynı artı bagaj hiç kilitlenmiyor manuel olarak. kontak anahtarını çıkarttığım zaman tavan lambaları yanıyordu o fonksiyon da çalışmıyor şuan. elle açınca yanıyorlar bi de kapıları açınca yanıyorlar. bir diğer sorun da şoför tarafından diğer camların kontrolü gitti. sadece kendi camım çalışıyor ama diğerleri o kapılardaki butonlara basınca çalışıyor şoför tarafından çalışmıyor. bugün kontrol kumandasını söktüm soketleri temizledim tekrar taktım sağ arka cam önden kontrol edilebiliyor artık. ustama tekrar götürcem ama hiç sorun olmayan aksamlar devre dışı bir de sağlamlığını bildiğim kontrolör için değişmesi lazım yazmış çalışanı. sorun büyük müdür elektronik olarak yoksa sadece temssızlık mıdır bilemedim canım sıkıldı biraz. inş soket temassızlığı gibi bişeydir kısadevre yaptırmamışlardır