süleyman46
Aktif
Az önce Aşk ve Mavi dizisinde Atv' de alt yazı reklamı göründü. Servise gelen herkese şapka hediyesi yazıyordu. Bagaj havuzunu servise taktırayım, şapkayı kapayım.
Fiyat aldın mı hocam ?
Az önce Aşk ve Mavi dizisinde Atv' de alt yazı reklamı göründü. Servise gelen herkese şapka hediyesi yazıyordu. Bagaj havuzunu servise taktırayım, şapkayı kapayım.
Valla şu an için dua ediyor, 70 küsüre alınabilecek en mantıklı aracı aldı bence de, CX3'e çok niyetlendi ama Mazda hiç pazarlık yapmadığı gibi 80 küsür 90'a yakın bir rakam çıkarttılar, kendi aracını çok öldürdüler falan, bu sebeple en akıllıca yatırımı yaptı diye düşünüyoruz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
@suleyman 2 KYB yağlı amortisörü %30 indirimli 440₺ ye alıyor. Ben fiyat alamadım, ciddi bir yoğunlukları var, yanlış bilgi verilebilir. 13 Mayıs'ta Gören Muğla Mazda' yı ziyarete gideceğim. Yüz yüze konuşursak daha iyi olur kanaatindeyim.Fiyat aldın mı hocam ?
zaten bu konuda markamıza güvenimiz tam bizim için en iyi üreticilerle anlaşmıştır ki zaten bütün sarf malzemelerinde durum aynıdır şaşırmamak lazım üretici değişebilir mazda da bizim için en iyisini seçerOem üreticilerden hangisinin ürünü varsa stokta o gelir.
Bu konuda yaşanmış tecrübem yok ancak yağlı daha konforlu diye okudum bir çok yerde.Forumda yağlının daha konforlu olduğuna dair konuşulmuştu ama geçtiğimiz haftalarda da gazlının daha konforlu olduğuna dair bir bilgi almıştım. Bu konuda benim kafam karıştı.
Tosun ustam yağlı konforlu ve stabil sürüş sağlar, gazlı sert ve viraj ağırlıklı stabil sürüş sağlar demişti.Forumda yağlının daha konforlu olduğuna dair konuşulmuştu ama geçtiğimiz haftalarda da gazlının daha konforlu olduğuna dair bir bilgi almıştım. Bu konuda benim kafam karıştı.
Tosun ustam yağlı konforlu ve stabil sürüş sağlar, gazlı sert ve viraj ağırlıklı stabil sürüş sağlar demişti.
Bilmeyenler için bu site İzmir Yeni Mazda bayisine ait.Ekli dosyayı görüntüle 16573 Ekli dosyayı görüntüle 16574 Ekli dosyayı görüntüle 16575
Bunlar 29.04.2017 fiyatları
Ekli dosyayı görüntüle 16576 Ekli dosyayı görüntüle 16578 Ekli dosyayı görüntüle 16577
Bunlar da "kampanya" başladığındaki fiyatlar
Yorum sizin...
Tam tersi diye biliyorum, yazılanlar da öyle diyorEvet bunlar bilgi dahilinde ama niyeyse gazlının daha konforlu olduğunu, hızlı emilimlerde daha iyi reaksiyon gösterdiği için anlık yukarı/aşağı hareketleri daha hızlı yapabildiği için zemin bozukluğunu kasaya daha az ilettiğine dair konuşulduğunu net hatırlıyorum. Ama kimle nerede konuştuğumuzu hatırlamıyorum.
Ben de öyle bildiğim için hayret ediyorum hala niye öyle konuşuldu diye. Neyse kimlerle nerede konuşulduğunu hatırlayamadım, o nedenle daha fazla gazlı/yağlı bulandırmayayım.Tam tersi diye biliyorum, yazılanlar da öyle diyor
Ben de öyle bildiğim için hayret ediyorum hala niye öyle konuşuldu diye. Neyse kimlerle nerede konuşulduğunu hatırlayamadım, o nedenle daha fazla gazlı/yağlı bulandırmayayım.