Ben haftasonu takıyorum Hasan. Gümbür gümbür bahara koşuyoruzgerçi lastiği yarın taktırıcam nasipse
hadi hayırlısı olsun abi tekerine taş degmesinBen haftasonu takıyorum Hasan. Gümbür gümbür bahara koşuyoruz
Senin de kardeşim güle güle kullan.hadi hayırlısı olsun abi tekerine taş degmesin
sağolasın abi teşşekkür ederimSenin de kardeşim güle güle kullan.
sarf malzemeleri biraz daha farklıdır bence sen fiyat al uygun olma ihtimali var kaporta malzemeleri hep pahalıBu fiyata olsa ben de alırım da bizimkiler ne sorsak 500'den başlıyor. Geçen çıta sordum 550 dedi ya la.
Arada ne kadar fark var ki ? Ben konfor istiyorum, yağlı model Tokico' da var.Paranıza yazık etmeyin 4 amortisöre tokico diye o kadar para verilmez. Kaldıki kyb ile arasındaki fark olacağını da düşünmüyorum. Başka aksamlarını yenileyin aracınızın
İşte o aradaki farkın verdiğiniz paraya değecek kadar olduğunu düşünmüyorum. Tabi seçim sizin. Konfor olayının tamamı amortisörler ile ilgili değil. Süspansiyon bir bütündür unutmayın.Arada ne kadar fark var ki ? Ben konfor istiyorum, yağlı model Tokico' da var.
Servise girmeden sadece yedek parça alımında indirim yapıyorlar mı? Bu konu netlik kazandı mı dostlar?
Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Parça alabilmeniz için aracın servise giriş yapması gerekiyor. Servisin devamlı müşterisi iseniz kolaylık sağlayacaklardır. Kampanyadan kampanyaya uğruyorsanız uzaktan alışveriş için yardımcı olunmayabilir.
Bu konu biraz servisin inisiyatifine kalmış bir konu abi. Normal şartlarda aracın servise gitmesi gerek diye belirtiyor servisler. Göndermeseler göndermezler yani kargo ile parça satışı yapmak gibi bir zorunlulukları yok.
Mazda servisleri bu konuda iyi diğer markalarda telefonla sipariş almayan servisler var. Adamlar müşteriye doymuş durumda.
Herter bu konuda yardımcı olacakServise girmeden sadece yedek parça alımında indirim yapıyorlar mı? Bu konu netlik kazandı mı dostlar?
Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben kendim için söyleyeyim ucuz diye alıyorum sadece kampanya dahilinde alırım zaten yoksa hayatta o farkı vermemParanıza yazık etmeyin 4 amortisöre tokico diye o kadar para verilmez. Kaldıki kyb ile arasındaki fark olacağını da düşünmüyorum. Başka aksamlarını yenileyin aracınızın
İşte o aradaki farkın verdiğiniz paraya değecek kadar olduğunu düşünmüyorum. Tabi seçim sizin. Konfor olayının tamamı amortisörler ile ilgili değil. Süspansiyon bir bütündür unutmayın.
Durum bu
Herter bu konuda yardımcı olacak
Ben KYB' ya birşey demiyorum ki. Tokico piyasada var veya yok ben arabayı orjinal parçaları ile donatacağım. Özeniyorum arabaya anlayın beni yavvvben kendim için söyleyeyim ucuz diye alıyorum sadece kampanya dahilinde alırım zaten yoksa hayatta o farkı vermem
4 tociko 800 tl hatta 780(kampanya için )
4 kyb 900 tl
ha belki kyb kampanyada dahada ucuz olur ama tociko için bu ucuzluk yeterli
@skyline_323F GT abi kybde konforlu bu arada
bu dünya aksilik dünyası bir önceki aracımdan biliyorumBen KYB' ya birşey demiyorum ki. Tokico piyasada var veya yok ben arabayı orjinal parçaları ile donatacağım. Özeniyorum arabaya anlayın beni yavvv
Teşekkür ederimbu dünya aksilik dünyası bir önceki aracımdan biliyorum
alternatiflerle hareket edersen daha az üzülürsün senin için dedim
35 mi?Geçen yıl 35 TL gibi bir fiyata almıştım halı lüx diye geçiyor da hala kullanmadım kapalı bir şekilde evde duruyor
Bence abartılacak bir durum yok. Piyasada üniversal satılan kauçuk oranı yüksek paspaslar bile 150 TL civarı. Bu aracınıza özel Mazda'nın ürünü35 mi?
2 hafta önce Tuzla musluoğlu mazdaya bizzat gittim. paspas alayım dedim, bakım fiyatı öğreneyim nekadar olmuş falan dedim.
halı paspas 110 TL
kauçuk paspas 170 TL
dedim benim kulaklar iyi duymaz. bi daha sordum, bi daha tokat gibi suratıma çarptı fiyatlar..
bi önceki indirim zamanıda stokta yoktu paspas,alamdık.. napalım eskisiyle devam ozaman
35 mi?
2 hafta önce Tuzla musluoğlu mazdaya bizzat gittim. paspas alayım dedim, bakım fiyatı öğreneyim nekadar olmuş falan dedim.
halı paspas 110 TL
kauçuk paspas 170 TL
dedim benim kulaklar iyi duymaz. bi daha sordum, bi daha tokat gibi suratıma çarptı fiyatlar..
bi önceki indirim zamanıda stokta yoktu paspas,alamdık.. napalım eskisiyle devam ozaman