Hayırlı olsun. Neler aldığınızı da yazsaydınız daha güzel olurdu.@kadir le birlikte verdiğimiz siparişler geldi
Ekli dosyayı görüntüle 18247
Ekli dosyayı görüntüle 18248
Hayırlı olsun bakalım.@kadir le birlikte verdiğimiz siparişler geldi
Ekli dosyayı görüntüle 18247
Ekli dosyayı görüntüle 18248
Sisin altında ki mazda 3 yazısı mükemmel olmuş abi çok begendim.güle güle kullan.Ön sis çerçevesi
Ekli dosyayı görüntüle 18252
El freni aksesuar seti
Ekli dosyayı görüntüle 18253
Bir de paspas var ama hava biraz kurusun
El freni aksesuarını çıkart abi, ne öyle krom krom. Sis farı çerçevelerinin yenilenmesi çok güzel olmuş. Ufak M3 de ince ama çok şahane dokunuş olmuş.Ön sis çerçeveleri
Ekli dosyayı görüntüle 18252
El freni aksesuar seti
Ekli dosyayı görüntüle 18253
Bir de paspas var ama hava biraz kurusun
Sis farının etrafındaki kocaman siyah plastik var ya, o yenilendi.Sis farına bakıyorum bakıyorum birşey göremiyorum. Kör mü oldum nerde çerçeve.
El freni de yakışmamış be abi deri kaplama var tümden oraya geçiyor aşağı kadar. Onlar yakışır.
El freni aksesuarını çıkart abi, ne öyle krom krom. Sis farı çerçevelerinin yenilenmesi çok güzel olmuş. Ufak M3 de ince ama çok şahane dokunuş olmuş.
Sis farına bakıyorum bakıyorum birşey göremiyorum. Kör mü oldum nerde çerçeve.
El freni de yakışmamış be abi deri kaplama var tümden oraya geçiyor aşağı kadar. Onlar yakışır.
Zevk meselesi tabi, ben krom aksesuarlardan hoşlanmıyorum hiç.Yakindan gormediginiz icin boyle konustugunuzu dusunuyorum.
Zevk meseleside olabilir.
Onu bi tutuyorsun eli dolu dolu oluyor avucu kapliyor alet o derece
İc kisimda cogu yer ayni renk zaten krom degilde gri cita teyp gosterge vs ayni renkZevk meselesi tabi, ben krom aksesuarlardan hoşlanmıyorum hiç.
Böyle malzemeleri görünce içim gidiyor.Bir parça daha bekliyorum, kutu açılımı yapacağız. Gören Mazda'dan selam getirdim Ekli dosyayı görüntüle 19322
Açacammm@skyline_323F GT hey maşallah büyük olanlar amortisör galiba meraklandırma aç gitsin be ya
Murat abi arka Tokico ön KYBTokico mu