Niye almasın abi?Sebep nedir yani?Adamın parası var zevki var ona göre harcama yapar.Bu harcamayı yaparken anahtarı teslim alırken sağımdaki beyefendi şu fiyat ben bu fiyat?noluyor kardeşim demez mi adam? Valla bu konuda gsm şirketi yok fransız reno belli bir kesime indirim uyguluyorsa bundan banane konumuz mazda ve mazdayla ilgili gelişmeler...Kesinlikle ve kesinlikle bu konudaki fikrim değişmeyecek...
Birde işin şu boyutu var Memmed aga anhatar teslimde farketti bu ayrımı...Biz ise burdan takipteyiz ve yorumlara bakınca bazı arkadaşlar alabilme durumu olanlar için ben varım dert etmeyin demiş.Düşünceye bak Allah razı olsun da...Böyle bir teşebbüse bizleri neden itiyosunuz kardeşim?Ne gerek var?
Fikrini değiştirmek veya seni eleştirmek için yazmıyorum, bir şeylerin tespitini yapıyorum ben... Katılıp katılmamak herkesin kendi özgür iradesidir...
Ben çiftçilikle uğraşıp, Mazda sahibi olan [member=131]özer[/member] i gördüm sadece, istisnalar da çoğu şeyi değiştirmez...
Para babası olup, Mazda CX-5 almak aklına gelen kaç kişi var?? Ortalık CX-5'ten geçilmiyor da ben mi görmüyorum, Mazda binlerce D sınıfı veya SUV sattı da rakamları mı gizliyor??
Konu Mazda olduğu için yazıyoruz ya zaten...