Süprizim var gençlik
Kış Bakım Kampanya ayın 30'una kadar uzatıldı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bizede pilav üstü kuru olsun düşermi? Arabam RenoSüprizim var gençlik
Kış Bakım Kampanya ayın 30'una kadar uzatıldı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hayırlı olsun abi güle güle kullan, kesinlikle haklısın patates konusunda, tüm zamanların en iyi rekoru mu yoksaBu arada bizim araç 21.500 km'de 7. bakımını görmüş oldu. Yani 3.070 km'de bir bakım ve yağ değişimi ortalamamız var. Patates kızartma yağını bu kadar sık değiştirmeyen dükkanlar var!
Heheheh bu çok iyiydi abiBu arada bizim araç 21.500 km'de 7. bakımını görmüş oldu. Yani 3.070 km'de bir bakım ve yağ değişimi ortalamamız var. Patates kızartma yağını bu kadar sık değiştirmeyen dükkanlar var!
Hayırlı olsun abi güle güle kullan, kesinlikle haklısın patates konusunda, tüm zamanların en iyi rekoru mu yoksa
alacak kişi ne kadar şanslı, tabi patates kızartması seviyorsa...Bu arada bizim araç 21.500 km'de 7. bakımını görmüş oldu. Yani 3.070 km'de bir bakım ve yağ değişimi ortalamamız var. Patates kızartma yağını bu kadar sık değiştirmeyen dükkanlar var!
Mepaz Antalya sadece işçilikte indirim olduğunu,parçada indirim olmadığını söyledi.Isı müşürü için 225 lira istediler.Kampanya tüm bayiler için ayrı ayrı mı işliyor acaba ?
Mepaz Antalya sadece işçilikte indirim olduğunu,parçada indirim olmadığını söyledi.Isı müşürü için 225 lira istediler.Kampanya tüm bayiler için ayrı ayrı mı işliyor acaba ?
Sağlam saçmalamışMepaz Antalya sadece işçilikte indirim olduğunu,parçada indirim olmadığını söyledi.Isı müşürü için 225 lira istediler.Kampanya tüm bayiler için ayrı ayrı mı işliyor acaba ?
Mazda Mepaz banada farların kaporta grubuna girdiğini indirimden faydalanamassın dedi nasıl bir servis politikaları varsa artık.Mepaz Antalya sadece işçilikte indirim olduğunu,parçada indirim olmadığını söyledi.Isı müşürü için 225 lira istediler.Kampanya tüm bayiler için ayrı ayrı mı işliyor acaba ?
Ben aydınlatma grubu diye dedim adama yok efendim kaza olmadan far değişmiyormuş farlarım çok kötü dedim olmaz dedi işte tam bir tok satıcı iyikide demiş bende Amazon dan yarı fiyatına aldımKaporta aksamı girmiyor kampanyaya bu doğru ama farlar kaporta aksamı değildir Elektrik>Aydınlatma kategorisinde olduğu için girmeli diye düşünüyorum.
Böyle bir komiklik olur mu, benim aracıma far ne zaman alacağıma servis mi karar veriyor..Ben aydınlatma grubu diye dedim adama yok efendim kaza olmadan far değişmiyormuş farlarım çok kötü dedim olmaz dedi işte tam bir tok satıcı iyikide demiş bende Amazon dan yarı fiyatına aldım