İyi olurTermostat sağlam devirdayımı değişecek, olmuşken triger setini de yeniliyorum 10 yıl oldu
Sorun olanı değişmek kâfi, orjinal kullanmak tavsiye ediliyor. Set olarak zaten çok yüksek meblağ olur hem de gereği yok sağlamsadevirdayım arızalı çıktı bütün kayışlar ve eksantrik set olarak değiştirildi sökülmüşken. motorun sesi yeniye döndü maşallah. eksiğim motor kulağı, set olarak mı değişmek lazım yoksa bene 1 tanede sorun var.
devirdayım arızalı çıktı bütün kayışlar ve eksantrik set olarak değiştirildi sökülmüşken. motorun sesi yeniye döndü maşallah. eksiğim motor kulağı, set olarak mı değişmek lazım yoksa bene 1 tanede sorun var. tabi bir de piyasada var mı? eğer yoksa bunlara uyan olmaz mı?
merhaba kıymetli ustalarım. triger seti ve devirdayım değişti fan açıyor aracın çalışması dahi rahatladır sorun yok... desem de bir sorun var oda rampa yokuş sonrası ısı artıyor 100 110 oluyor hararet evet soğutuyor ama eskiden böyle değildi. conta yakmış olabilirmiyim, düz yolda her hangi bir sıkıntı yok gidişi normal çalışması normal hatta çok iyi su eksiltme yok suda yağ yok.. tek sıkıntı rampalarda biraz motor ısınıyor. motorun kulağını da tek bulamadım önerisi olan var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
10 yıl oldu arabamdan ayrılmak istemiyorum fakat sanırım satacam. bedensel engelliyim sanayiler beni yoruyor artık.
Abi radyatör değişimi sonrasında da yükseliyordu ama daha geç, çok fazla sıkıştırınca. Hâlâ da öyle biniliyor, çözümünü bulamadık çünkü.
Burada, aynı soruna radyatör teşhisi konulmuştu.
Mazda Xedos 9 Hararetin Yükselmesi ve Fan Müşürü Arızası
Dün yolda 3-4 kez hararette oynamalar oldu, aşağı da düştü ortanın üstüne de çıktı, soğutma suyunda sıkıntılı bi durum mu var acaba...www.mazdagaraj.com
Bu konuyu da incelemeni tavsiye ederim...