MX9
Ahmet TEKİR
LPG ise mükemmel. Benzin ise normal.Malatya’ya geldik. 250 km klima açık, 100 km kapalı, 3 yetişkin 2 çocuk, bagaj, yakıt ort 9.4. Hız büyük çoğunlukla 120.
LPG ise mükemmel. Benzin ise normal.Malatya’ya geldik. 250 km klima açık, 100 km kapalı, 3 yetişkin 2 çocuk, bagaj, yakıt ort 9.4. Hız büyük çoğunlukla 120.
9.2 imişMalatya’ya geldik. 250 km klima açık, 100 km kapalı, 3 yetişkin 2 çocuk, bagaj, yakıt ort 9.4. Hız büyük çoğunlukla 120.
9.2 imişMalatya’ya geldik. 250 km klima açık, 100 km kapalı, 3 yetişkin 2 çocuk, bagaj, yakıt ort 9.4. Hız büyük çoğunlukla 120.
Yol bilgisayarının verisi abi.LPG ise mükemmel. Benzin ise normal.
Evet, şimdi tekrar baktım 9.2 imiş, bence çok iyi. Rampaları da 120 ile çıktım, işin ilginç tarafı otobandaki hiçbir rampada vites küçültmedi.9,4 lt aracın ekranında hesapladığı tüketim mi abi?
Ben de dün hesapladım şehir dışı araç ekranında 9,2lt idi. 4 kişi + 1 köpek + dolu bagaj + klima ile yakıt alarak hesapladığımda 9,5 çıktı abi.9.2 imiş
Mesaj otomatik birleştirildi:
9.2 imiş
Yol bilgisayarının verisi abi.
Evet, şimdi tekrar baktım 9.2 imiş, bence çok iyi. Rampaları da 120 ile çıktım, işin ilginç tarafı otobandaki hiçbir rampada vites küçültmedi.
Benzin tüketimi hocam.bu 9 küsürler LPG değerleri mi ?
xedos yanına ikinci bir araç şart gibi (şehir içi kullanım için )
Neti bulmak zor. Ben ortalama 12 litre ile kullanıyorum. Bu şehir içi trafiğe bağlı bir durum. Benzin yoğun bir trafikte 15 litreye kadar çıkar.Net s.ici ne kadar yakıt xedos ta,
11 litre 100 km de gayet normal benceNeti bulmak zor. Ben ortalama 12 litre ile kullanıyorum. Bu şehir içi trafiğe bağlı bir durum. Benzin yoğun bir trafikte 15 litreye kadar çıkar.
Misal ben dün benzin aldım. 46 lt. Tamamı şehir içi olarak 390 km yol yapmışım.
Çok iyi..Arkadaşlar 98 w6 XEDOS 9 bursa şehir ici kullanımın lpg de lpg 3.45 litre fiyatı 11 litre yakıyor 3 defa tam olarak lpg yi bitirip denedim
Mükemmel değer...Arkadaşlar 98 w6 XEDOS 9 bursa şehir ici kullanımın lpg de lpg 3.45 litre fiyatı 11 litre yakıyor 3 defa tam olarak lpg yi bitirip denedim
Benim araç çok yakıyor, yarı şehir içi 13 lt ortalama.Arkadaşlar 98 w6 XEDOS 9 bursa şehir ici kullanımın lpg de lpg 3.45 litre fiyatı 11 litre yakıyor 3 defa tam olarak lpg yi bitirip denedim
Çok değil hocam...Benim araç çok yakıyor, yarı şehir içi 13 lt ortalama.
Daha düne kadar o fiyata mazot alıyordum...Bugün 6.85₺ 'ye petrol ofisinden LPG aldım herhalde ülke rekoru elimde olmalı ( en azından bugünlük)
Niye benzin almadınız ki, bu fiyatla LPG daha maliyetlidirBugün 6.85₺ 'ye petrol ofisinden LPG aldım herhalde ülke rekoru elimde olmalı ( en azından bugünlük)
Sen her yola çıktığında 50 krş zam geliyorYol bilgisayarı 7.1,gerçek tüketim 7.8, tamamı şehir dışı..