Tekrar merhaba dostlar,
Daha önce Xedoscan'a içeriden bagaj açma tuşu montajını gerçekleştirmiştim. Konusu burada merak edenler için:
Bu sefer de -her ne kadar tampona tekme atarak açılanlar gibi fantezi dolu olmasa da- uzaktan kumanda ile bagaj kapağını açmanın yollarını aradım ve şimdilik minik bir ar-ge çalışması tarzında bir kaç test yaptım.
İlk 626 guzumdaki uzaktan kumanda modülü üçüncü bir fonksiyonu (bagaj açma tetiği çıkışı) destekliyordu. Konusunu da çoktan açmıştık zaten.
Xedoscan'da ise durum farklı olduğundan bu fonksiyonu oluşturacak bir röle buldum. İlk denemelerimi de buradan sizlerle paylaşmak istedim.
Videoda göreceğiniz diğer röleler için de paylaşımları yapacağım. Yorumlarınız ve önerileriniz benim için önemlidir.
Not: Üretici firma ile herhangi bir bağlantım yoktur.
Daha önce Xedoscan'a içeriden bagaj açma tuşu montajını gerçekleştirmiştim. Konusu burada merak edenler için:
Mazda Xedos 9 Bagaj Açma Tuşu Montajı
Uzun zamandır vakit sıkıntımdan dolayı guzumla ilgilenemiyordum ki havaların da ısınmasıyla birlikte kendim üstesinden gelebileceğim ufak tefek işlerin ucundan tutarak kaldığım yerden devam etmek istedim. Milyarlarca Xedos tutkunlarını daha fazla bekletmeden konuya giriyorum hemen... Öhöööm...
www.mazdagaraj.com
Bu sefer de -her ne kadar tampona tekme atarak açılanlar gibi fantezi dolu olmasa da- uzaktan kumanda ile bagaj kapağını açmanın yollarını aradım ve şimdilik minik bir ar-ge çalışması tarzında bir kaç test yaptım.
İlk 626 guzumdaki uzaktan kumanda modülü üçüncü bir fonksiyonu (bagaj açma tetiği çıkışı) destekliyordu. Konusunu da çoktan açmıştık zaten.
Mazda 626 GE (1991-97) - Kumanda İle Bagaj Açma Montajı
Merhaba tekrardan forumdaşlar, Gün geçmiyor ki can sıkıntısı insana yeni şeyler yaptırmasın. :rolleyes: Bildiğiniz üzere bizim guzular içeriden bagaj açma koluna sahip fakat o zamanlar uzaktan kumanda olmadığı için ya da 626'larda kullanılmadığı için kumandadan bagaj açma yok. Biz de Japon...
www.mazdagaraj.com
Xedoscan'da ise durum farklı olduğundan bu fonksiyonu oluşturacak bir röle buldum. İlk denemelerimi de buradan sizlerle paylaşmak istedim.
Videoda göreceğiniz diğer röleler için de paylaşımları yapacağım. Yorumlarınız ve önerileriniz benim için önemlidir.
Not: Üretici firma ile herhangi bir bağlantım yoktur.
Son düzenleme: