Adem Ustam bir tanedir, güle güle kullanın @akinturan
İşini layıkıyla yapan servisler de var çok şükür...Servis mi asla! serviste iş yaptırmak için torpil gerekiyor.
Pot kırmak değil de, düzeltme diyelim...Pot kırdım Sanırım. Mutlaka vardır.
İşini layıkıyla yapan servisler de var çok şükür...
O değil de sabah metroya bindim, önümdeki koltukta oturan beyefendinin telefonunun tarayıcıda mazdagaraj yazıyordu. demek sizmişsiniz.Genelleme yanlış, haklısınız. Önceki 626 için arka tampon siparişi verdiler. 2015 yılı Şubat ayında. Ben de şimdiki arabamı alınca Mayıs ayında sattım. Hala tampon gelmemişti. Alan arkadaşa da durumu anlattım. Kaskodan değişeceğini söyledim. Tampon Ağustos ayında geldi. Sizce Bu gecikmenin mazda ile ne kadar ilgisi vardır.
Ekli dosyayı görüntüle 7420
Otoparka giderken gözüme ilişti.
@hakan_emre plakayı not al. Temiz görünüyor.
İzmir'in (tabiri caizse motor kalp cerrahı) Mazda Profösörü Tosun usta ve yardımcısı Ozan usta. @MX9 iş arkadaşım. @bayraktar @aurora serviste arkadaş olduğum arkadaşlar. Ege bölgesinde ben başka işine aşık adamlar tanımadım.
Bence makul , servisin telefondan söylediği orijinal parçaları neredeyse yarı yarıya geldi. İşçilikten de gayet memnunum. Paranın hakkından çok ilgi görüyorsunuz. Bence bu yeterli.Yanlız bende mi bu şekilde bilmiyorum ama , güncel durumda nerdeyse Yetkili servis kadar işçilik yazıyor .
Kullandığı parçaları karşılaştırma imkanı pek bulamadım ama işçilik rakamlarının az olduğunu düşünmüyorum .
Bir haftasonu sözleşelim. Mazda Garaj İzmir buluşması yapalımVay be az kalsın tanışackmıştnz menşe artık bir daha ki ne
Evet yanıbaşınızda ayakta duran atkılı bereli olan bendim. Hatta Çankaya'da indik beraber. Sabah sabah henüz uyanmamışken dürtmek istemedim.Aurora, Ben cevabı o sırada yazıyordum ki birinin Benim telefona dikkatle baktığını hissettim. Siz miydiniz o?