Aynı ustaya 1 ay önce gittim.Karşılamaları yardımcı olmaları ve ne dediysem yapmaları benden olumlu puan aldı.Halkalı tatafında oturanlar için ideal usta.Fiyatlarıda uygun.
Amacım kimseyi göklere çıkarmak veya karalamak değil.Geçen yılda mazda ekinci adem ustaya gitim.Belki okursa hatırlar beni siyah mazda 3 arkasında kanat vat AT vitea benzinli.Hatta kendisine LPG taktırmaya değer mi diye sormuştum.Geçen yıl bir hayli para vermiştim.Bütçemi haliyle aşmıştı.
Ekincide değişenler (hatırladıklarım)
4 disk 4 balata değişti
Lastik rot balans oldu 1 lastik patlakmış tamir edildi
Bujiler değişti
Yağ bakımı (motor,şanzıman) değişti
Yağ ve polen filitreleri değişti
Alt tarafda da işlemler olmuştu rulman vs net hatırlamıyorum.Pek anlamıyorum çünkü mazda ilk arabam.
Takriben işçilik dahil 2000 bin küsür vermiştim.Adem ustanın yazdığı defterde duruyor.
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Amacım kimseyi göklere çıkarmak veya karalamak değil.Geçen yılda mazda ekinci adem ustaya gitim.Belki okursa hatırlar beni siyah mazda 3 arkasında kanat vat AT vitea benzinli.Hatta kendisine LPG taktırmaya değer mi diye sormuştum.Geçen yıl bir hayli para vermiştim.Bütçemi haliyle aşmıştı.
Ekincide değişenler (hatırladıklarım)
4 disk 4 balata değişti
Lastik rot balans oldu 1 lastik patlakmış tamir edildi
Bujiler değişti
Yağ bakımı (motor,şanzıman) değişti
Yağ ve polen filitreleri değişti
Alt tarafda da işlemler olmuştu rulman vs net hatırlamıyorum.Pek anlamıyorum çünkü mazda ilk arabam.
Takriben işçilik dahil 2000 bin küsür vermiştim.Adem ustanın yazdığı defterde duruyor.
Güngören_Bagcilar san sit icerisinde yuksel usta bayram öncesi yoğun olmasina rağmen zor bi isimi halletmiştir.allah razi olsun kendisinden.bu sırada mazda ekinciden gelen bir arkadaşın anlattiklarida olumsuz yonde idi.
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi