yakup
Aktif
Mazda Türkiye tarafından markanın beğenilen SUV modeli CX-5 için tanıtım günleri yapılmaya başlandı. Tanıtım günlerinde önceden duyurulan yerlerde stant açıp etkinlik yapan Mazda yetkilileri, katılımcılara hem CX-5'i test sürüşü yapmalarını sağlayıp hemde çeşitli süpriz hediyeler kazandırıyorlar.
Mazda Türkiye tarafından organize edilen tanıtım günlerinin ilki geçtiğimiz Ocak ayının 17'sinde İstanbul Bebek'te, 18'inde ise Riva'da yapıldı. "Kış mevsimindeki en güvenli ve stabil SUV Mazda CX-5, alışılmışa meydan okuyan bir tura çıkıyor. Siz de Mazda CX-5 #bence4x4lükSUV diyorsanız, test sürüşüne katılın veya hediye kazanın!" sloganı ile yapılan ilk etkinliklerin devamı ise 24 Ocak Cumartesi Göktürk İstanbul Caddesi ve 25 Ocak Pazar Göçmen's Ranch'te yapıldı. Ardından 31 Ocak ve 1 Şubat'ta İstanbul Binicilik Kulübünde gerçekleştirilen tanıtım günlerinin sonuncusu ise Kocaeli Kartepe The Greenpark Hotel'de yapıldı.
Mazda tarafından kurulan stantta kendilerine yapılan ikramlarla birlikte CX-5'i inceleyip test etme fırsatı bulan katılımcılar yetkililer tarafından da araçlar hakkında detaylı şekilde bilgilendirildi. Bununla birlikte etkinliklere katılan tüm katılımcılara çeşitli süpriz hediyeler verildi.
Etkinliklere katılarak CX-5'i test edip alışılmışa meydan okuyan bir tura çıkan katılımcılar CX-5'e tam puan verdiler. CX-5'i test eden katılımcılar aracın özellikle karlı, buzlu yollar ve şehir içi performansını beğendiklerini ifade ederek Mazda kalite ve konforunun bu araçta sonuna kadar bulunduğunu ifade ettiler.
Öte yandan Mazda severler bu tür tanıtım etkinliklerinin sayısının artırılıp diğer şehirlerde de yapılmasını isteyerek Mazda Türkiye'ye teşekkür ettiler.
CX-5 tanıtım günleri etkinlikleri hakkında duyuruları facebook.com/mazdaturkiye adresinden takip edebilir, sorularınız için forum üyelerimizden [member=196]Mazda Türkiye[/member] ile iletişime geçebilirsiniz.
Haber: Mazda Garaj Haber Servisi
Etkinliklerden Fotoğraflar