Orada "v" kodu varsa hiç bir şey diyemez, öğrenip bilsinler öyle iş yapsınlar.Dün biri vizeye gitmiş, camlarınız boyalı demişler, Tüv’ de.
Orada "v" kodu varsa hiç bir şey diyemez, öğrenip bilsinler öyle iş yapsınlar.Dün biri vizeye gitmiş, camlarınız boyalı demişler, Tüv’ de.
Mutlaka öyle olmalı.Orada "v" kodu varsa hiç bir şey diyemez, öğrenip bilsinler öyle iş yapsınlar.
servis olarak bm bn kasalara orijinal karartma cam vardır die yazı veriyoruz ama kontrol yapan polisin ruh haline bağlı ceza yazıp yazmamak istek olur ise yardımcı olurum bi bardak çayımı içmek şartı ile
Böyle bir yazı üzerine, ceza yazmak (G)üven, (Ö)zveri, (T)ecrübe ister... Hadi bu üçlü var amcada diyelim, yazılan ceza muhakkak iptal edilir.
evet 43R kodlu ultraviyole cam anlamına geliyor. geçen yıl benim cx-5 bu camlarla hafif kusur bile yazılmadan muayeneden kusursuz geçmişti.Ekli dosyayı görüntüle 24403 Dostlar aracın bağaj camında bulunan UV ve V harfleri kendinden karartmalı anlamına mı geliyor. Daha önceki mesajlarda V harfinden bahsedilmiş ama bilemedim. Hepsini söküp bunu bıraktım
Diğer bütün camlarda da 43R kodu var ama bu UV yok. Ve diğer camlar bildiğin açık renkli.evet 43R kodlu ultraviyole cam anlamına geliyor. geçen yıl benim cx-5 bu camlarla hafif kusur bile yazılmadan muayeneden kusursuz geçmişti.
Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın geçen hafta düzenlediği toplantıda cam filmi tartışmasına son nokta konuldu. Toplantıda Karayolları Trafik Yönetmeliği’nin 14. maddesinde yapılması planlanan değişiklikler tasarı haline getirildi. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile İçişleri Bakanlığı’na sunulan tasarıda, “Araçların ön camına hiçbir şekilde cam filmi uygulaması yapılamaz. Sürücünün 180 derece ön görüş alanı içerisinde sağ ve solunda kalan yan camlara cam filmi ile birlikte camın toplam ışık geçirgenliğinin en az yüzde 70 olması şartıyla cam film uygulanabilir” denildi.