Sevgili Mustafa Abi,
31 yaşındayım. Yaklaşık 1 yıl kadar önce RX8i keşfettim ve o günden bugüne boş vakit buldukça sahibinden.com da RX8 ilanlarına bakıyorum sanki hemen gidip bir tane alacakmışım gibi. 2013 Ekim ayında oturduğum evi 15 yıl vadeli banka kredisiyle satın aldım. Bu arabayı görünce de bir an önce nasıl sahip olurumun derdine düştüm. Sürekli araştırmaktayım. Donanım haber'de sizi tavsiye ediyorlardı. O vesile ile aranıza ben de katıldım ve yazdıklarınızı bir çırpıda okuyuverdim. İnşallah evimin kredisini 5 yıl içerisinde bitirip ya bir JEEP RENEGADE ya da bir RX8 alacağım.
Bu aracı çok arzuluyorum açıkçası ama sizin de paylaştığınız üzere ne kadar narin bir alet olduğunu anlamaktayız. Yani benim çekincelerimi sıralayacak olursak;
-İlk çalıştırma ve stop etmeden önce aracın ısınmasını-soğumasını beklemeyi yapabilecek miyim,
-Yanı basımda duran benzinci yerine 10 km ötedeki benzinciye gidecek miyim?
-Dexellia yağ kullanımına özen gösterebilecek miyim,
-Her 5-10bin kmde servise götürebilecek miyim ve
-Hevesimi alıp satmak istediğimde satabilecek miyim....
4 yıldır ehliyet sahibiyim. İlk arabam 92 model bir şahindi. Şahinden sonra Hidrolik direksiyonlu bir araca yani şuanki arabam olan 2006 Albea 1.3 Multijet'e geçtiğimde aldığım keyifi kelimelerle anlatamam. Hala severek kullanıyorum. Bundan RX('e binmek nasıl bir duygu olacak çok merak ediyorum. Kademe kademe iyi baralara binmek daha keyifli ve kıymetli olacaktır diye düşünüyorum.
Rabbim, "Acaba bizim de olacak mı?" diye gönlümüzden geçirdiklerimizi, "Elhamdulillah oldu" demeyi bize nasip etsin.
Saygılar.