Bu işten anlayan bir arkadaşım rx8 aldı, dedim motoru çok nazikmis dikkat et dedim,motoru iyi dedi, geçenlerde motoru yemiş , motorunu kendi yaptı. Bu aracın motorunu gostersen de riskli bı araç ve yapabilen usta az. Tamir takımı alınıyor ve direk usta kendi yapiyormus, bir iki parça taslamaya gidiyor o da gerekirse dedi.Evet biraz farklı
Evet o yüzden her ihtimale karşı kompresör yüksek olsun diye arıyorum aslında . Çok nazik değil aslında le mans yarışı felan kazanmış mazda bu motorlaBu işten anlayan bir arkadaşım rx8 aldı, dedim motoru çok nazikmis dikkat et dedim,motoru iyi dedi, geçenlerde motoru yemiş , motorunu kendi yaptı. Bu aracın motorunu gostersen de riskli bı araç ve yapabilen usta az. Tamir takımı alınıyor ve direk usta kendi yapiyormus, bir iki parça taslamaya gidiyor o da gerekirse dedi.
Yakıtı ve yağı doldurduğun sürece zaten sıkıntısı yok ki motorun. niyette bu araç varsa şartlar da oluşmuşsa linkte verdiğim Orhan usta ile irtibata geçip işi hayırlısıyla sonlandırabilirsin.Evet o yüzden her ihtimale karşı kompresör yüksek olsun diye arıyorum aslında . Çok nazik değil aslında le mans yarışı felan kazanmış mazda bu motorla
Sizde de var sanırım rxYakıtı ve yağı doldurduğun sürece zaten sıkıntısı yok ki motorun. niyette bu araç varsa şartlar da oluşmuşsa linkte verdiğim Orhan usta ile irtibata geçip işi hayırlısıyla sonlandırabilirsin.
Hiç aklımdan geçmedi bi Rx-8'im olsa diye ama olsa da hayır demezdim...Sizde de var sanırım rx
Çok fena bir şey ama işte fiyatı alabileceğimin çok üstlerine çıktı. Bütçeme göre olanları soruyorum servis bakımı yok çok el değiştirmiş motor ölçümü yapılmamış vsHiç aklımdan geçmedi bi Rx-8'im olsa diye ama olsa da hayır demezdim...
Şimdiki fiyatları ne bilmiyorum ama kozmetiği düzgün motoru ölü RX bulup, sandık motor koyup keyfini çıkarmak mantıklı gibi. Tabi araç bedeli uygun olursaÇok fena bir şey ama işte fiyatı alabileceğimin çok üstlerine çıktı. Bütçeme göre olanları soruyorum servis bakımı yok çok el değiştirmiş motor ölçümü yapılmamış vs
2007 model boyasız ikinci sahibinden, 140 bin YTLŞimdiki fiyatları ne bilmiyorum ama kozmetiği düzgün motoru ölü RX bulup, sandık motor koyup keyfini çıkarmak mantıklı gibi. Tabi araç bedeli uygun olursa
İkinci mi sahibi2007 model boyasız ikinci sahibinden, 140 bin YTL
Evet böyle bir şeye sıcak bakıyorumŞimdiki fiyatları ne bilmiyorum ama kozmetiği düzgün motoru ölü RX bulup, sandık motor koyup keyfini çıkarmak mantıklı gibi. Tabi araç bedeli uygun olursa
Evet, kendisi de rx motorları yapıyor. Hatta dün bı tane montajını yapıp teslim etti.İkinci mi sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet böyle bir şeye sıcak bakıyorum
Sorabilirsiniz güzel olurEvet, kendisi de rx motorları yapıyor. Hatta dün bı tane montajını yapıp teslim etti.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve yine başka bi arkadaşım 2010 model arabasına yeni motor yaptı, istersen sorabilirim satılık mi diye..
Satılık değilmiş, ama satabilecegi fiyatı öğrendim ama buraya yazmayayımSorabilirsiniz güzel olur