Adem ustam bende Premacy LPG uyum soru yüzünden bende 2.0dizel Premacy almak üzereyim deneyimlerini paylaşırmisin,bu motoru kullanan başka firma varmı ,parça sorunu yaşar mıyım,kronik sorunu var mı
serhat merhaba kardeşim premacy dizel 2 yıl kullandım kullanımı keyifli bir araç motor ve debriyaj basıkısı dışında diger tüm yürür aksam benzinli premacy ile aynı hatta mekanik yürür aksam amartisör ler 2000 model üzeri 323 ile aynı ön diskler ve fren balatası 323 1..8 ile aynı ön salıncaklar 323 99 sonrası ile aynı
arka frenler kanpana
bu araçların dizellerin tümü gümrük girişli araçlar ..
genelde trger kompası degişimi yapılmadıgından burda terk ediliyorlar trger koptugu zaman sübop piyano takımlarını kesinlikle kırıyor
trger degişimi ve sübop ayarı önemli buna dikkat edilmesi gerekiyor
mazda bu motoru kendine özgün düz dizel motor mantıgında yapmış oldukça saglam kırsal normal mazotla çalışan bir motor biraz araç yürüsün diye üzerine ufak bir turbo koymuş ben istanbuldan çıkıp 2 bin km re yol yaptım keyifli idi sorun yaşamadım
belkide sorun yaşamamış olmam aracın motorunu komple rektefiye yapıp sorunları temizlemiş olmamdı
yani kısaca motoru saglam trger bakımına dikkat ..sadece motor ile alakalı parça konusu en erken 1 hafta servis en geç 20 gün sipariş bu herzaman olucak bir durum degil tabi yanlız yurt dışı araştırmalarda bazı parçalarıı sorun oldugu zaman silindir kapak turbo enjektör bunlar çıkma olarak temin edilebiliyor dizel sayısı biraz arttıgı için türkiyede bile ihtimaller dahilinde buluna biliyor ..
aracın motorun etrafı kurcalanmış olmasın geçmişi düzgün bir araç olsun motor sesi düzgün yag kaçakları olmasın bunun dışın da 20009 audi 1.8 tfsi 1 ay dır adam gibi silindir kapak aranıyor bulunamıyor servis fiyatı 25 bin tl bunu demem deki gaye tüm araçların her parçası he diye bulunmuyor biraz zahmet ve sabır ve anlayış sonrasında dikkatli kullanım iyi bir bakım ve iyi bir usta
benim sattıgım kişi müşterim hala kullanıyor geçen yaz çıktı 4 bin km re yapıp geldi çok ta memnun motor sesi sogukken magurus gibi sesli olabiliyor fakat ısındıgı zaman bir çok motordan çok çok sesiz ve daha iyi gidiyor randumanlı oluyor .
düşük km olmalarına inanma çogun km resi düşürülmüş sadece motorun sesi ve kondiyonu nedir ona dikkat et ..
alıcagın aracı mazotunu koy en az 50 km re test sürüşü araç sahibine bi yemek ısmarla zaten biinmeyen sorun varsa o ortaya çıkıyor yoksa sonrası nasip kardeşim hayırlısı olsun ..