Bence de kg başına koşan at sayısı epey fazla..1.5 130 hp motor gayet de yeterli sonuçta araç 970 kg. B sınıflarından bile hafif. Daha çok isteyenler için 2.0 ı da koymuşlar işte, adamlar daha naaapsın.
Bence de kg başına koşan at sayısı epey fazla..1.5 130 hp motor gayet de yeterli sonuçta araç 970 kg. B sınıflarından bile hafif. Daha çok isteyenler için 2.0 ı da koymuşlar işte, adamlar daha naaapsın.
Bunları test aracı olarak kullanacaklardır zaten ama zamanı gelince birine satılacaktır o ayrıBenim aklıma takılan şey; bu araçların satışı yapıldığında sahiplerinin bakış açısı ne olacak?? Özellikle de; satın almış olduğu aracın, bu şekilde acımasızca test edilmiş olduğunu öğrenmesi kafasında ne gibi soru işaretleri oluşturur...
Bu araca niyetlenmiş hiç kimse istemez haliyle ama neticede satılacak. Tezat bir durum.Eren tekin'in test ettiği aracı almak istemem mesela
Alınır bence neden alınmasın ki? Böyle bir sürüş ile kullanılmış bir aracı kimse almak istemez, fakat fiyatı uygunsa ve yapılacak masraf da makul ise neden olmasın.
Böyle bir aracın çıkartabileceği yürür aksamdaki sorun porya, z rot, amortisör takozu, amortisör, belki rot başları olur.
Tezat durum aslında tam olarak bu. Aracın zevki tam olarak böyle çıkartılır diye düşünürüz ama alacak olsak zevki çıkartılmamış araç ararız, ben mesela şuan rx8 alıyor olsam zevki hiç çıkartılmamış ararım. Ama şöyle de bir durum var zevkini çıkartmak başka şey hor kullanmak başka şey, uzun bir tartışma konusuAslında bu aracı böyle kullanarak zevkini çıkartırsın
Aynen öyle, hor kullanmayacaksın ama mühendisin hizmetine sunduğu bu güzel makinenin limitlerini yaşayacaksın zaman zamanTezat durum aslında tam olarak bu. Aracın zevki tam olarak böyle çıkartılır diye düşünürüz ama alacak olsak zevki çıkartılmamış araç ararız, ben mesela şuan rx8 alıyor olsam zevki hiç çıkartılmamış ararım. Ama şöyle de bir durum var zevkini çıkartmak başka şey hor kullanmak başka şey, uzun bir tartışma konusu
Yukarılarda bir yerde yazmıştım, çok güzel örneklerle açıklardım ama abes olacak...Tezat durum aslında tam olarak bu. Aracın zevki tam olarak böyle çıkartılır diye düşünürüz ama alacak olsak zevki çıkartılmamış araç ararız, ben mesela şuan rx8 alıyor olsam zevki hiç çıkartılmamış ararım. Ama şöyle de bir durum var zevkini çıkartmak başka şey hor kullanmak başka şey, uzun bir tartışma konusu
Çok güzel özetlemişsin abiYukarılarda bir yerde yazmıştım, çok güzel örneklerle açıklardım ama abes olacak...
Yine de küçük bi ipucu vereyim ben; her kızla çıkmak isteriz ama evlenmek istediğimizde çıkılmamış kız olsun isteriz.
NOKTA !!
Çok fazla su kaldırır bir konu bence de... Ama şahsen, şu videoyu izleyip; helal olsun adam limitleri zorlamış, arabadan çatır çatır zevk almış, bu arabayı ben alabilirim diyecek kaç kişi çıkar orasını merak ettim...
Tezat durum aslında tam olarak bu. Aracın zevki tam olarak böyle çıkartılır diye düşünürüz ama alacak olsak zevki çıkartılmamış araç ararız, ben mesela şuan rx8 alıyor olsam zevki hiç çıkartılmamış ararım. Ama şöyle de bir durum var zevkini çıkartmak başka şey hor kullanmak başka şey, uzun bir tartışma konusu