Evet bir şey yok ama oralarda o fiyat, buralarda belki 200 lira alıyorlar, yakın zamanda değişim yaptırmadım.Abi bakımda bişey yok ki, yağ filtresi ve bir tane tıpa söküp takıyorlar.
Evet bir şey yok ama oralarda o fiyat, buralarda belki 200 lira alıyorlar, yakın zamanda değişim yaptırmadım.Abi bakımda bişey yok ki, yağ filtresi ve bir tane tıpa söküp takıyorlar.
Ben bakıma 50 lira veriyorum, çıkan yağı isteyeyim mi
mazda 5 için hangi yağı tavsiye edersiniz?
626 ve 2 ye yağ alacam, fiyatları henüz kaktirmadiklarini düşünerekten , var mı onerebileceginiz bir satıcı.
Xedos yok, 626 ve 2, kaldı ki xedosa bile o paralara alamam, 400-500 bandında bişey alacam.Mazda Park Ürünleri, İndirim ve Kampanyaları - Trendyol
Mazda Park mağazasının ürünleri çeşitli indirim ve kampanya fırsatlarıyla Trendyol’da. Mazda Park ürünleriyle alışverişin keyfini çıkarın!ty.gl
Xedos yok, 626 ve 2, kaldı ki xedosa bile o paralara alamam, 400-500 bandında bişey alacam.
Teşekkürler abi 3 adet liqui moly sipariş ettim. Raf ömrü ve üretim tarihini bilsem 2 tane daha alırım. Dışarda 850 lira fiyat çektiler.LIQUI MOLY 10W40 Motor Yağı Süper Sentetik SUPER LEICHTLAUF 4 Litre (9504)
Liqui Moly Motor Yağları, Katkılar ve Servis Ürünleri uygun fiyat fırsatlarıyla burada. Tıkla, en ucuz LIQUI MOLY Yağ Motor Katkıları ayağına gelsin.www.liquimolyturkey.com
626 için tavsiye ederim.
Bir tık daha uygun fiyata dersen
Shell Helix HX6 10W-40 Sentetik Motor Yağı 4 L Fiyatları ve Özellikleri
Shell Helix HX6 10W-40 Sentetik Motor Yağı 4 L en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
İki tık daha uygun fiyat istersen de;
Petrol Ofisi Maxima Plus 10W-40 Motor Yağı 4 L Fiyatları ve Özellikleri
Petrol Ofisi Maxima Plus 10W-40 Motor Yağı 4 L en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Üç tık uygun fiyatlılar da var ama gerek yok hocam.
* * *
Mazda 2 için;
LIQUI MOLY 5W30 Motor Yağı Leichtlauf HC7 4 Litre (8461)
Çok valfli teknolojili ve şarj havası soğutmalı ve soğutmasız turboşarjlı modern benzinli ve dizel motorlar ve gaz yakıtlı (CNG/LPG) binek araçlarda kullanım için idealdir. Özellikle değişiklikler ve ağır hizmet tipi motor gereksinimleri arasında uzun aralıkların olduğu yerlerde uygundur.www.liquimolyturkey.com
Bir tık uygun
Shell Helix HX8 5W-30 Tam Sentetik Motor Yağı 4 L Fiyatları ve Özellikleri
Shell Helix HX8 5W-30 Tam Sentetik Motor Yağı 4 L en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
İki tık uygun
Petrol Ofisi Maxima XT 5W-30 Sentetik Motor Yağı 4 L Fiyatları ve Özellikleri
Petrol Ofisi Maxima XT 5W-30 Sentetik Motor Yağı 4 L en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
* * *
Bu ürünler üzerinden araştırma yapılarak daha uygun fiyatlı ürünler bulunabilir.
Yerinde olsaydım, 2 için liki moli, 626 için helix veya petrol ofisi koyardım.
Madenî yağlarda raf ömrü formaliteden başka bir şey değil, hava ve su almadığı takdirde yıllarca bekleyebilir.Teşekkürler abi 3 adet likit sipariş verdim. Raf ömrü ve üretim tarihini bilsem 2 tane daha alırım. Dışarda 850 lira fiyat çektiler.
Siz bakımı dolarla mı yapıyorsunuz??
Mersine akın eden Ruslardan dolayı malesef öyleSiz bakımı dolarla mı yapıyorsunuz??
Motor içindeki mevcut yağın viskozitesi nedir? Kaç bin km'de? Eksiltme var mı, varsa kaç km'de kaç litre?Merhaba 2006 model otomatik vites Mazda 3 aracım mevcut yağ değişimi yapacağım kaçlık motor yağı kullanmamı önerirsiniz
Lpg yoksa, şanzıman otomatikse eksiltme yoktur veya minimum seviyededir bu sebeple de 5-30 hâlâ uygun olur.Ben hep kitapçığındaki gibi 5-30w yağ kullanıyorum. Genelde mobil1 tercih ediyorum.
20-50 kalın gelebilir, lifter sesi yapabilir, bu konuyu önemsiyorsan 10-40 veya 15-40 koyarak gözlemle eksiltme durumuna göre önlem alırsın.Sabah kontrol edeyim dedim de yap bayağı azalmıştı 248 binde araba viskozitesini bilmiyorum hocam zaten yağ değişimi geldi idareten 1 lt kattım bilmeyerekten 20 50 kattım usta bişey olmaz dedi ona götüreceğim çok teşekkürler