Bir sonraki yağ değişiminde aklımdaki yağlar kroon oil, Motul, Mobil yada üçünden birer litre karışık
Karıştırma fena çarpar...
Motul duydum ama kroon oil i ilk defa duyuyorum... Ben Lukoil düşünüyorum...
Bir sonraki yağ değişiminde aklımdaki yağlar kroon oil, Motul, Mobil yada üçünden birer litre karışık
Sen uyma şeytanaŞeytan diyor hepsinin canı cehenneme git yağcıya açıktan doldurt
Şeytan diyor hepsinin canı cehenneme git yağcıya açıktan doldurt
Açık yağ kullanacaksan en iyisi zeytinağıSizin oralarda da çok zaten en kalitelisni bul koy koyacağın diğer yağlara bin çeker en azından motor buram buram memlket kokarŞeytan diyor hepsinin canı cehenneme git yağcıya açıktan doldurt
hahaha o dediğin doğru abiAçık yağ kullanacaksan en iyisi zeytinağıSizin oralarda da çok zaten en kalitelisni bul koy koyacağın diğer yağlara bin çeker en azından motor buram buram memlket kokar
Dexelia'yı Total üretiyor. Castrol ile bir fark olacağını sanmam. Önemli olan doğru viskozite değerindeki yağı kullanıp mümkünse erken değişim yapmak. En sağlıklı yöntemin bu olduğunu düşünüyorum markaya çok takılmamak lazım.Mazda nın dexelia yağı ile castrol un yağı arasında fark varmıdır? bazı servisler dexelia, bazıları diğer yağlar ve castrol kullanıyorlar, sorduğumuzda da fark yok diyorlar.
selamlar.
Ben bu yağı kullanıyorum. Zeytinyağı gibi ekmek banasın geliyorhttp://www.n11.com/mobil-super-3000-x1-formula-fe-5w-30-4-litre-motor-yagi-camsuyu-P16524322
Mazda 626 GE için bu yağ nasıldır?
Büyük bir fark yok ama ben az biraz fark verip Dexelia tercih ediyorum. Adem usta Castrol ün motor içinde karartma yaptığını söyleyince artık kesin Dexelia kullanırım.Mazda nın dexelia yağı ile castrol un yağı arasında fark varmıdır? bazı servisler dexelia, bazıları diğer yağlar ve castrol kullanıyorlar, sorduğumuzda da fark yok diyorlar.
selamlar.
Oğuzhan heralde motor yağı değiştirceksin açmışsın gene benim konuyuMotor yağları ile ilgili genel olarak bu başlık altında yazabiliriz.
Evet yağ değiştireceğim. Motul diyeceğini biliyorum ama fiyatları yüksek geldi bana bende tercihimi eneos 10-30 dan yana kullandımOğuzhan heralde motor yağı değiştirceksin açmışsın gene benim konuyu
Hangi markayı söyleyeceğimi iyi biliyorsun