Şöyle birşey buldum nette gezinirken, sanırım Mercedes amblemi gibi ön kaputa konular birşey. ama bundan daha önce ne gördüm ne de takan birini gördüm. güzel olur mu? fiyatı da nerdeyse bedava.
Taktır tamamtamam madem taktırıyorum
Bu amblemi [member=41]aliparlar1983[/member] abi aliexpress ten bulup paylaşmıştı...
Mazda'nın eski ambleminden olsaydı ben almayı düşünürdüm
Enes'in dediği gibi bu amblem e segmenti araçlara daha iyi gider
1 düzine alayım please
Nasıl bişeyki abi, yapıştırmalımı yoksa üstteki resimdeki gibi mi?Bende 1 tane var, aldım ama yapıştırmadım, eğer fazla lazımsa aksaraya geçtiğimde alayım.
Nasıl bişeyki abi, yapıştırmalımı yoksa üstteki resimdeki gibi mi?
Şöyle birşey buldum nette gezinirken, sanırım Mercedes amblemi gibi ön kaputa konular birşey. ama bundan daha önce ne gördüm ne de takan birini gördüm. güzel olur mu? fiyatı da nerdeyse bedava.
İşsizliğe Eleman Alıyorlar mı..Evet baktığım yer aliymiş. Bir de bunun ışıklı modelini gördüm, ön panjurdaki mazda amblemi.
İşsizlik ne güzel ya
Benim bagaj kapağındaki amblemi bile söktü o yıkamacilar onu hayli hayli kopartırlarHer şeyin bir ilki olur diyerek monte edersen olur... Fakat ülkemizde o amblemin kaput üzerinde ne kadar süre duracağını tahmin etmek de zor değil...
Çoluk çocuk görür kopartır, çekemeyen dallama görür kopartır, yıkamacı dikkat etmez fırçaya takar kopartır... Yani; o amblem takıldığı yerden kısa zaman içinde kopartılır...
Benim bagaj kapağındaki amblemi bile söktü o yıkamacilar onu hayli hayli kopartırlar
ağır işsizsin hee :2funny:Evet baktığım yer aliymiş. Bir de bunun ışıklı modelini gördüm, ön panjurdaki mazda amblemi.
İşsizlik ne güzel ya