ALPEREN58
•°•°• Mehmet •°•°•
Hocam zorlamayalım kural açık ve net. Laylon döşeme konusu burası değil V6'ya saygımız sonsuzAlperen hocam. Tabi ne zamandır görmedin ayuyu böyle oldu demi
Hocam zorlamayalım kural açık ve net. Laylon döşeme konusu burası değil V6'ya saygımız sonsuzAlperen hocam. Tabi ne zamandır görmedin ayuyu böyle oldu demi
Faşonun ön koltuklarını aynı şekilde yapabilecek bir yer bulabilirmiyiz acaba, sırt kısmı kıvrımlı olacak. Şimdi olmasa da bi süre sonra yaptırmak gerekecek.@incirinaltı orijinal zaten
Ben boca ederim bi seferde bitebilir@incirinaltı kıvrımlı derken, kesit kesit mi yani?
Mesaj otomatik birleştirildi:
yumuşatmak için bunu kullan, eğer hiç kullanmadıysan deri yumuşayana kadar haftada 1 yaap işlemi ama süngere az az dök ve yedir, arap ve yağ olayına dönmesin
Gold Class Deri Yüzey Temizleyici ve Koruyucu Jel | Meguiar's Türkiye
Gold Class Deri Yüzey - n11.com
Ben boca ederim bi seferde bitebilir
Kıvrımlı derken büzüşmüş şekilde.
Sipariş verdim. Gelir gelmez uygulayacam, Faşonun problemleri yüzünden deri ile ilgilenemedim. Bakım yapmış oldaydım koltuklar yıpranmazdı.Onu yapabilecek usta çok zor
Sipariş verdim. Gelir gelmez uygulayacam, Faşonun problemleri yüzünden deri ile ilgilenemedim. Bakım yapmış oldaydım koltuklar yıpranmazdı.
Gelince derkenGelince bende parmak atacam faşoya bakalım nesi var nesi yok
Gelince derken
Faşonun şoför koltuğunda 2 cm kadar bir yırtık oluştu. Bugün deri bakımını yaptığımda anladımki derinin ömrü çok az kalmış, süreyi uzatabildiğimiz kadar uzatacaz..
Videolarını izledim zor değil, faşoyu 1ağustostan sonra görün bence, kendisi estetik yaptıracakFaşoyu görmeye gideceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yama filan yapılır
Çok güzel. Orijinal gibi...Son 3 aracımda da takıntı oldu deri koltuk işi
Çok güzel, kaça yaptırdınız.Son 3 aracımda da takıntı oldu deri koltuk işi
Tercih ve zevkim değil bu işler ama güzel görünüyor...Son 3 aracımda da takıntı oldu deri koltuk işi
Son 3 aracımda da takıntı oldu deri koltuk işi