Bora Arpınar
Sessiz
Değerli dostlar 2015 modelini alacağım cx5 in buz ve kar performansını kullanan arkadaşlar yazar ise çok sevinirim.
Bende kış lastikleri var. Bursa genelde uludağ eteklerine kurulmuştur. ilk kar yağdığında yaklaşık 1 km lik mahalle arasındaki dik yokuşu donmuş takır takır kar üzerinde hiç zorlanmadan,santim kaymadan hatta dur kalk yaptım çıktı.hatta kayınvalide çok korktu olum karda burdan kimse inmez çıkmaz kalmayalım yolda dedi. çünkü kar yağdığında o mahalleler hiç tuzlanmaz öylece donar yollaruludağ a 2 kez geçen ay ve bu ay çıktım kayma,tutunamama vs. Hiç sorunsuz çıktım. Şehir içinde her yer felç buzlu iken hiç sorunsuz istediğim her yere bmw audilerin arasından geçip gittim kısaca bu kadar iyi kar buz performansını bende beklemiyordum şaşırdım diyebilirim.
Bende kış lastikleri var. Bursa genelde uludağ eteklerine kurulmuştur. ilk kar yağdığında yaklaşık 1 km lik mahalle arasındaki dik yokuşu donmuş takır takır kar üzerinde hiç zorlanmadan,santim kaymadan hatta dur kalk yaptım çıktı.hatta kayınvalide çok korktu olum karda burdan kimse inmez çıkmaz kalmayalım yolda dedi. çünkü kar yağdığında o mahalleler hiç tuzlanmaz öylece donar yollaruludağ a 2 kez geçen ay ve bu ay çıktım kayma,tutunamama vs. Hiç sorunsuz çıktım. Şehir içinde her yer felç buzlu iken hiç sorunsuz istediğim her yere bmw audilerin arasından geçip gittim kısaca bu kadar iyi kar buz performansını bende beklemiyordum şaşırdım diyebilirim.
önler falken, arkalar toyo. modellerini bilmiyorum. kışlıkları arabayı aldığım kişi vermişti. o yüzden ön arka farklı marka
Tarihine göre çok önemli bence abi, şimdi Sava ile Nokian ı nasıl aynı kefeye koyayım Lastik desen tipi ve kanallar da önemli
Tarihine göre çok önemli bence abi, şimdi Sava ile Nokian ı nasıl aynı kefeye koyayım Lastik desen tipi ve kanallar da önemli
Güle güle kullan abi Allah çizgilerine zaval vermesinlastikler 2013 sonu tarihli yaklaşık 2000 km kullanılmış. desenleride çok güzel çizgili çizgili
Mustafa hocam sizin roman tadındaki yazılarınız ve mersa da kendi yaptığım test sonucu bu aracı almaya karar verdim fikrimde emin olun payınız çok büyük hatta glk 250 yi test etmişken ve gönlüm ondayken glk nın 2011 2012 sinden se bu aracın 2015 i bana çok cazip geldi. Ben gebzedeyim gebzeye yolunuz düşerse sizin gibi değeri ağırlamak isterim. Bilgilerede çok teşekkürler.CX5 kış performansı beklediğimden daha iyi. Bu son karda bazı kıyaslamalı testler yapma imkanı buldum. Gerçekten gayet iyi buldum performansını. Üstelik bu araca bir Subaru'dan geçiş yapan birisi olarak söylüyorum.
Mustafa hocam sizin roman tadındaki yazılarınız ve mersa da kendi yaptığım test sonucu bu aracı almaya karar verdim fikrimde emin olun payınız çok büyük hatta glk 250 yi test etmişken ve gönlüm ondayken glk nın 2011 2012 sinden se bu aracın 2015 i bana çok cazip geldi. Ben gebzedeyim gebzeye yolunuz düşerse sizin gibi değeri ağırlamak isterim. Bilgilerede çok teşekkürler.